csgo oynayarak kasa düşürürsün. Çok uğraştırıcı olur amaArkadaşlar ailem orta gelirli ve o kadar fazla para kazanamıyorlar ki bu yüzden harçlık alamıyorum. Sizce okuldan döndüğümde ne iş yaparak para kazanabilirim ve internetten olması lazım. Lise 2'yim, 13.00 çıkıp 20.30 dönüyorum. Genelde maksimum 04.00'a kadar oturuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
oyun siteleri üzerinden hesap satarak para kazanbilrisinArkadaşlar ailem orta gelirli ve o kadar fazla para kazanamıyorlar ki bu yüzden harçlık alamıyorum. Sizce okuldan döndüğümde ne iş yaparak para kazanabilirim ve internetten olması lazım. Lise 2'yim, 13.00 çıkıp 20.30 dönüyorum. Genelde maksimum 04.00'a kadar oturuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
dropshipping nasıl yapabilirim herhangi bir fikrim yok biraz araştırdım ama korkutucu ve riskli geliyordropshipping veya freelancer
hesap kasıcam kasmasınada 25 tl ye satıyorlar ki bi hesabı kasmak 30a 1 ayı alır oda zor iş (lolden bahsediyorum) rank yaparsan gold yapsan 50 tl oluyor plat farketmez boş iş denemiştimoyun siteleri üzerinden hesap satarak para kazanbilrisin
Boş zamanlarında bir sevdiğin oyunda full item kasıp satabilirsin bu işte okadar alıcı oluyorki hem kazanırsın hem eğlenirsinArkadaşlar ailem orta gelirli ve o kadar fazla para kazanamıyorlar ki bu yüzden harçlık alamıyorum. Sizce okuldan döndüğümde ne iş yaparak para kazanabilirim ve internetten olması lazım. Lise 2'yim, 13.00 çıkıp 20.30 dönüyorum. Genelde maksimum 04.00'a kadar oturuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?