Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sana şöyle söyleyeyim ben ilkokul ve ortaokul da ingilizce üzerine özel ders aldım ne öğrendim dersen sana akıcı konuşturtmaz ama Grammar bakımından dibine kadar sömürttüler bana ki öyle çok iyi olmuş. Akıcı konuşma işini de biraz garip gelebilir ama ben 2 sene öncesinde Fivem oynarken ki hala oynuyorum oyun saatim,yaşım,Rp bilmemem sebebi ile whitelist alamıyordum. Yabancı serverlere girme kararı aldım çünkü No Whitelist TR serverleri patates.Neyse ben yabancı serverler de 1 seneyi devirdim.İlk başta Rp yapmaya çalışırken karşımdaki konuşur ben 2 saat ne diyeceğim nasıl demeliyim diye düşünürken senenin sonunda akıcı konuşmaya başladım ingilizce.Peki diyenler çıkar belki Reelde çıksa karşına her zaman bir duraksarım ama bana katkısı olduğuna inanıyorum.
aga cambly gibi programlara para vermek istemiyorsan bence en önemli şey ingilizce dizi izlemek oyun oynamak bunları oynarken bilmediğin kelimeleri not almak
dizi film gibi şeyleri herkes söylemiş ama bunun yanında youtubeda bunun üzerine destek çalışmaları var nasıl öğreneceğine dair bilgiler pratik yollar vs oralardan da destek alabilirsin
dostum ingilizce bir kursa yada okula giderek ğrenilmez daha çok dizi film izleyerek ve pratik yaparak yani konuşarak - yada konuşmayı deneyerek- öğrenlilir
tabi öğrenmek istediğin seviyeye göre değişir