İnternetten nasıl para kazanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jeg liker ikke når folk gir meg ting
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Öncelikle herkese selam, benim sorum şu yönde olacak: İnternetten nasıl para kazanabilirim? Biliyorum, soru biraz klişe olabilir ama yine de forumdaki insanların önerilerini merak ettim. Benim amacım öyle büyük bir meblağ kazanmak değil. Sadece Spotify Premium, YouTube Premium gibi üyeliklerimin parasını ödeyebileceğim bir para kazanmak istiyorum. Konu hakkında bilgisi olanlar cevap verebilirse sevinirim. Herkese iyi akşamlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hocam oyunlarda elo boost yada ranka acık yapıp hesap satabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam oyunlarda elo boost yada ranka acık yapıp hesap satabilirsin
Cevabın için teşekkürler. Elo boost yapabilecek kadar iyi bir oyuncu olmadığımı söylebilirim. 30 Level e kasıp hesap satmak konusunu piyasa da çok kişi yaptığından dolayı çok bi fayda sağlamaz diye düşünüyorum.

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Cevabın için teşekkürler. Elo boost yapabilecek kadar iyi bir oyuncu olmadığımı söylebilirim. 30 Level e kasıp hesap satmak konusunu piyasa da çok kişi yaptığından dolayı çok bi fayda sağlamaz diye düşünüyorum.
hocam bence sağlar yada o adamlara sitelerde 40dan satıyor ise sen onlara 30dan sat ama hemen satmış olursun ben bu yöntemle cidden iyi para kazandım hocam tavsiye ederin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
link kısaltarak cep harçlığını çıkartabilirsin

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam bence sağlar yada o adamlara sitelerde 40dan satıyor ise sen onlara 30dan sat ama hemen satmış olursun ben bu yöntemle cidden iyi para kazandım hocam tavsiye ederin
Dediklerini düşüneceğim teşekkürler.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Forumda anket yaparak para kazanma rehberi var, bakabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
E ticaret yapabilirsin belirli bir sermayen varsa bunun dışında internet sitelerinde çeşitli alanlarda çalışabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
internette bu konu ile alakalı bilgilendirici videolar mevcut.onları izleyebilirsin..buara en popüler meslek sosyal medya uzmanlığı..freelance olarak bir firmanın işlerini alabilirsin fakat tabiki photoshop konusunda iyi olman lazım..ayrıca içerik sağlayıcılığı da yapabilirsin,tabiki yazı diline güveniyorsan..ücretsiz eğitim veren sitelerden ilgini çeken konuda kendini geliştirebilirsin.fakat unutmaki hiçbirşey 2 günde gerçekleşmez..sabırla ve kararlılıkla çalışırsan aboneliklerini ödemekten çok daha fazlasını kazanabilirsin bence :)

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam blog yazarak veya bazı oyunlar var growtopia onlardan kasabilirsin

UFM

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kardeşim ben limon satarak başladım sonra tekel kurdum. şimdide pizzacım var.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
emin ol 30 lvl hesap kasıp satabilirsin o kadar zor değil kankam hesabını onayla satış yapacağın sitede düşük paralara sat örneğin millet 30 a koyuyorsa sen koy abi 20 liraya sürümden kazan herkes senden alsın hem tanınırsın hem de herkes senden alır :salute::pain:

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kuzen reklam yapmak gibi olmasında ben mt2 saltanat sunucusunda oyun itemi var su onu kasıp gerçek parayla satıyodum yani oyunlardan yöneltebilirsin eğer evden oturduğun yerden kazanç yapmak istiyosan

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
beta testerlık yapabilirsin belirli sitelerde developerler oyunlarının beta sürümlerini paylaşıyorlar sende test edip para kazanıyosun bug var mı yok mu gibisinden

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
youtube kanalı açarak kanalına son çıkan makyaj ürünleri ile ilgili deneyim paylaşımını yükleyebilirsin, hatta bir de erkeksen buna ek tiktok açarsın asgari ücreti bile geçersin nasılsa memlekette talep çok

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bunu çok yaptım biraz para ekleyerek 2 veya 3 katını çkarabiliyosun 0 para ile yapamazsın

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Valorantda rank kas dostum ama gerçekten iyi olman gerekiyor dia hesaplar en azın 80 den satılıyo bilgin olsun lol master eloya çık 300den sat lol daha karlı ama valo daha kolay

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çoğu ankettir reklam izlemedir o dur budur genelde zaman israfı olan ödeme yapmayan yapsa bile çok az olan şeylerdir eğer zaman ayırabilirim ilerde ekmeğini yemeye sabredicek gücüm var diyorsan blog açıp makale yazabilirsin veya sermayem var diyorsan yazdırabilirsin veyahut udemyden birşeyler öğrenip freelancer olabilirsin

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hocam en basiti link kısaltarak para kazanabilirsin, fiver, bionluk gibi sitelerde görev alarak da para kazababilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...