Cevabın için teşekkürler. Elo boost yapabilecek kadar iyi bir oyuncu olmadığımı söylebilirim. 30 Level e kasıp hesap satmak konusunu piyasa da çok kişi yaptığından dolayı çok bi fayda sağlamaz diye düşünüyorum.hocam oyunlarda elo boost yada ranka acık yapıp hesap satabilirsin
hocam bence sağlar yada o adamlara sitelerde 40dan satıyor ise sen onlara 30dan sat ama hemen satmış olursun ben bu yöntemle cidden iyi para kazandım hocam tavsiye ederinCevabın için teşekkürler. Elo boost yapabilecek kadar iyi bir oyuncu olmadığımı söylebilirim. 30 Level e kasıp hesap satmak konusunu piyasa da çok kişi yaptığından dolayı çok bi fayda sağlamaz diye düşünüyorum.
Dediklerini düşüneceğim teşekkürler.hocam bence sağlar yada o adamlara sitelerde 40dan satıyor ise sen onlara 30dan sat ama hemen satmış olursun ben bu yöntemle cidden iyi para kazandım hocam tavsiye ederin
emin ol 30 lvl hesap kasıp satabilirsin o kadar zor değil kankam hesabını onayla satış yapacağın sitede düşük paralara sat örneğin millet 30 a koyuyorsa sen koy abi 20 liraya sürümden kazan herkes senden alsın hem tanınırsın hem de herkes senden alırCevabın için teşekkürler. Elo boost yapabilecek kadar iyi bir oyuncu olmadığımı söylebilirim. 30 Level e kasıp hesap satmak konusunu piyasa da çok kişi yaptığından dolayı çok bi fayda sağlamaz diye düşünüyorum.
21 yaşındamı yaptın hepsini? helal olsun kardeşimekardeşim ben limon satarak başladım sonra tekel kurdum. şimdide pizzacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?