Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
instagram bot takipçi beğeni sosyal medya hizmetleri satabilirsin mertere gidip toptan kıyafet alıp satabilirsin yapmak isteyene çok iş var cesaret etmek önemli
oranı çok düşük kazansak bile verdiği dopamin etkisiyle daha fazla istiyoruz ve sonunda elimizde olmayanı bile alıyor ve para kazanma taktiği değildir dediğin direk kumar.
kanka şimdi söyle internetten para kazanmanın bir sürü yolu var atıyorum amazon dan türkiyede satılmayan seyleri belli bir miktar ayırarak 10 15 tane alıp site açıcaksın güzel bir tane sitede bunları daha fazla fiyata türkiyede satıcaksın bu şekilde kolaycak para kazanbilirsin belli bir süre sonra elıne cok fazla paralar gecer diye umuyorum
kanka bir site vardı ismini hatırlamıyorum ama bazı yabbancı ülkedeki kişiler text atıyordu ve bunu senden çevirmelerini istiyorlar ve 10 la 40 dolar civarı birşey alıyordun