itemsatıştan falan ucuza hesap alıp bitcoin hesabın varsa g2g gibi yabancı sitelerde dolar üzerinden satarsan mis kâr :dMerhaba, iyi günler dilerim. Çoğunuz internetten para kazanıyorsunuz. Belki ek gelir, hayatınızı internetten kazandığınız para ile idame ettiriyorsunuz. Ben de internetten ek gelir elde etmek isterim, bunun için önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Geçmiş tecrübelerim Metin2 oldu fakat sabit değildi.
Shitcoin öğrenmek gerek sanırsam biraz hiç tecrübem olmadı da kağıt ney onu çözemedim hisse mishitcoinlerden alıp satıyorum. kağıt alıp satıyorum geçen 4e aldım 16ya sattım mesela tertemiz.
Anladım mantıklıymış siz yapıyor musunuz, metin2 global swlerdeki yangda bu şekilde satılır mı acaba o zaman güzel oluritemsatıştan falan ucuza hesap alıp bitcoin hesabın varsa g2g gibi yabancı sitelerde dolar üzerinden satarsan mis kâr :d
Metin2 de yapıyordum ama aktif olarak oynamak gerekiyor zaman biraz kısıtlı teşekkürlerpopi oyunlarda item satışı yaparak çok güzel gelir elde edebilirsin bu arada.
Boost script ile miBoost yaparak kazanabilrsin gir dc publiclere kendini tanıt zaten çevren olur birkaç hafta içerisinde öyle müşteri çekersin
Anket derken anlamadım tam olarak detaylandırırsan sevinirim ayrıca script ile boost tabii kiShitcoin öğrenmek gerek sanırsam biraz hiç tecrübem olmadı da kağıt ney onu çözemedim hisse mi
Anladım mantıklıymış siz yapıyor musunuz, metin2 global swlerdeki yangda bu şekilde satılır mı acaba o zaman güzel olur
Metin2 de yapıyordum ama aktif olarak oynamak gerekiyor zaman biraz kısıtlı teşekkürler
Boost script ile miyoksa normal manuel olarak mı, bir keresinde sizden anket olayını duymuştum gerçekten kazancı güzel mi
ben anket işinden para kazananı daha görmedim bana scam gibi geliyor ama tam ayrıntılı bilmiyorum pazarı olan bütün oyunlardan para kazanabilirsin tabi ciddi emek istiyor orası ayrı konu mır4 oynamanı tavsiye ederimShitcoin öğrenmek gerek sanırsam biraz hiç tecrübem olmadı da kağıt ney onu çözemedim hisse mi
Anladım mantıklıymış siz yapıyor musunuz, metin2 global swlerdeki yangda bu şekilde satılır mı acaba o zaman güzel olur
Metin2 de yapıyordum ama aktif olarak oynamak gerekiyor zaman biraz kısıtlı teşekkürler
Boost script ile miyoksa normal manuel olarak mı, bir keresinde sizden anket olayını duymuştum gerçekten kazancı güzel mi
yapmıyorum ama yapan tanıdıklarım var metin 2 hakkında bir fikrim yok alan olur mu bilmiyorumShitcoin öğrenmek gerek sanırsam biraz hiç tecrübem olmadı da kağıt ney onu çözemedim hisse mi
Anket çözüyorsunuz karşılığında size ücret ödüyorlar onu kast ettim , script ile hesap boostladığım hesap ban yerse kötü durumda hissederim kendimi yada boostlama anında ban yerse ne yapabilirim bilemedim ama güzel öneri teşekkürlerAnket derken anlamadım tam olarak detaylandırırsan sevinirim ayrıca script ile boost tabii ki
Vaktim olmuyor maalesef evden 7.30 gibi çıkıyorum akşam 22.30 gibi evde oluyorum teşekkürlerben anket işinden para kazananı daha görmedim bana scam gibi geliyor ama tam ayrıntılı bilmiyorum pazarı olan bütün oyunlardan para kazanabilirsin tabi ciddi emek istiyor orası ayrı konu mır4 oynamanı tavsiye ederim
Oyun hesaplarını alıp satmak güzel öneri teşekkür ederimyapmıyorum ama yapan tanıdıklarım var metin 2 hakkında bir fikrim yok alan olur mu bilmiyorum
Anketörlük yapıyosun ne kadar yaparsan o kadar kazanabilirsin o şekilde yaniAnket çözüyorsunuz karşılığında size ücret ödüyorlar onu kast ettim , script ile hesap boostladığım hesap ban yerse kötü durumda hissederim kendimi yada boostlama anında ban yerse ne yapabilirim bilemedim ama güzel öneri teşekkürler
Vaktim olmuyor maalesef evden 7.30 gibi çıkıyorum akşam 22.30 gibi evde oluyorum teşekkürler
Oyun hesaplarını alıp satmak güzel öneri teşekkür ederim
Sabit bir sitede yapabiliyorsan paylaşma şansın var mıAnketörlük yapıyosun ne kadar yaparsan o kadar kazanabilirsin o şekilde yani
Sahibinden'de bulmuştum ya bitti şu anSabit bir sitede yapabiliyorsan paylaşma şansın var mı
Teşekkür ederim açıkladığınız içinSahibinden'de bulmuştum ya bitti şu an
Youtubede neredeyse tamamı kolpa düzgün bi içerik yok para kazanma konusundaknk nasıl kazanmak istediğine bağlı gir youtube önce bak işlere ondan sonra geliştir kenedini
Uygulamam yokKomisyon kazanmak için uygulamaya reklam koymanız gerekir
Bende bilmiyorum ama kısa sürede alıp çıkıyorlar sanırsam öyle bi şeydiShitcoin olayı ne merak ettim aciklayabilecek biri varsa güzel olur
Tamamdır teşekkür ederimitem satıs suan en güvenilir en mantıklsı knk tavise ederim
Düzgün içeriğe hiç denk gelemedim açıkcasıyoutube de bir sürü eğitim videosu var izlemeni tavsiye ederim
Tr de al yabancı sitelerde satmı diyorsun yani anladığım kadarıylaLol Hesabı alıp satabilirsin sc ile boost yapabilirsin lolde biraz emek istiyor ama emeksiz ekmek olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?