İnternetten Para Nasıl Kazanılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar. Ek gelir veya normal hayat geçindirmek için bildiğiniz bak efsane bir şey biliyorum tarzından veya klasik bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Ben de bayadan beri bu dropshiping olaylarını araştırıyorum ama doğru düzgün anlatan bi Allah'ın kulu yok hepsi fasa fiso kendi eğitimlerini satmak için insanları kandırıyorlar. Herkesin bildiği eğitim paketleri satan siteye de baktım ama yok hacı orada da doğru düzgün detaylı anlatım yapan. Hepsi geçmiş kamera karşısına konuşuyor yaw kardeşim sen bilgisayar ekranı üzerinden uygulamalı yapsana şunu göreyim ne yapayım senin para göz suratını.

Not: İsterseniz internet değil de normal gerçek hayattaki güzel para kazanma yöntemlerinden de bahsedebilirsiniz.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
oturduğun yerden kazanmak istersen bir fikir vereyim link tl gibi sitelerden kısaltma yaparak ordan gelen paranın %30 unu bitcoins yada dolara yatırım yaparak kendini genişletebilirsin düşedebilirsin yükseledebilirsin birazcık şans ve kurnazlık işidir bu

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
oturduğun yerden kazanmak istersen bir fikir vereyim link tl gibi sitelerden kısaltma yaparak ordan gelen paranın %30 unu bitcoins yada dolara yatırım yaparak kendini genişletebilirsin düşedebilirsin yükseledebilirsin birazcık şans ve kurnazlık işidir bu
o biraz zor iş galiba çok tıklama alması gerekiyor linkin bunu da nasıl yapacağımı bilmiyorum uzun iş.
Post automatically merged:

Arkadaşlar şöyle bir şey yapsam nasıl olur mesela x bir dünya çapındaki mağazadan 1 dolara bir ürün buldum bu ürünün fotoğraf ve bilgilerini alıp Türkiye'deki herhangi bir e-ticaret mağazasında 50 liraya koysam. Sonra bu 50 liraya koyduğum yerden birisi satın alsa ben de asıl 1 dolara satılan yerden satın alsam ve adres yerine benden ürün satın alan müşterinin adresini girsem fatura da ürün de oraya gitse sonra sorunsuz bir şekilde ürün eline geldikten sonra onayladığı zaman benim cebimden ilk başta kısa süreliğine 1 dolar para çıktı ama daha sonrasında 40 lira kar etmiş oldum nasıl yöntem? Yasal açıdan bir sıkıntı var mı?

Son düzenleme:
Üye
8 HİZMET YILI
En kolay internetten para kazanma yöntemi "İnternetten para nasıl kazanılır" arayışlarında olanları kandırmaktır.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
E ticaret yapabilirsin alış satış yapabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bir çok kazanma yolları var ama aynı zamandada kaybedebilirsin riske girmemeni isterim.

Roseline******************************************
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
internetten para kazanmak en az normail hayatta para kazanmak kadar zordur youtube da internetten para kazanma başlığı altında yapılan videolarda sadece kazanan videoyu çeken kişidir genellikle gelirleride sizin ona refarans olmanızdan gelir.bunun için e ticaret bölümünü okumalısın

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
e ticarette farklı bir boyut almaya başladı kazandığın para için vergi ödemek zorundasın bunu unutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...