Interval training hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
evet arkadaşlar ip atlar gibi durmadan zıplayarak olduğun yerde parmak ucunla kalbin çıkana kadar sonra 1 dk dinlenip gene aynı şekilde zıplayarak 1 saatte ne kadar kilo yakabilirim ya da daha iyi alternatif var mı yoksa da böyle bir antrenman progamı oluşturabilir miyiz ilgili bilen varsa bilgilendirirse sevinirim:)

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kanka yağ dediğin öyle hızlı yakılmaz bir katabolizma süreci var 1 saatte yağ yakılsa herkes yakardı dediğin olay etkili olur ama zamanla etkisini gösterir

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
peder doktor benim sordum şimdi ve dedi ki sabah uyandıktan sonra yemek yiyip yapmamalı ve bu hareketi yapmak yerine bölgesel çalışan daha sağlıklı hareketleri yapması daha doğru olur şınavın mekiğin bile bir sürü çeşidi var (ev egzersizleri ekipmansız) diye bir uygulama var kullandım ben işede yaradı öyle 1 haftada 2 haftada koca göbeğim erisin olamıyor maalesef bu hareketten ziyade günlük kendini zorlamadan bu uygulamadanda yardım alabilirsin sana özel programlar hazırlıyor günlük çalışmalarla sağlıklı şekilde yağlarını eritip kilo verebilirsin aksi taktirde çok hızlı ve düzensiz kilo verme durumunda yırtılmalar oluşabilir
Post automatically merged:

imkanın varsa bir spor salonuna yazılmanı veya diyetisyene gitmeni tavsiye ederim

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Sabahın erken saatinde koşu yapabilirsin.Yediklerin çok önemli yağlı yiyecekleri tüketmemeni öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
boy 176
kilo 70
yağ oranı %16
her sabah hiit egzersiz yapıyorum cok az yiyorum kalorisi az diye çorba içiyorum yediklerime çok dikkat ediyorum
önerdiğiniz bir progam var mı
üst karın kaslarım belirginleşiyor sıkınca ama alt göbek için aynı şeyi söyliyemem bacaklarım içinde onlarda sert ve kuvvetli ama iç kısımlarında açık sözle söylemek gerekirse apış arası dediğimiz kısım yumuşak yağlı amaç bunları eritmek yani kısaca %14 yağ oranı olmak istiyorum ne önerirsiniz cidden az yiyorum ve sürekli hiit egzersizler yapıyorum ama düzensiz yapıyorum ne zaman iyi hissedersem o zaman yapıyorum son 2-3 gündür aç karna yapıyorum bunları önerilernizi bekliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
evet arkadaşlar ip atlar gibi durmadan zıplayarak olduğun yerde parmak ucunla kalbin çıkana kadar sonra 1 dk dinlenip gene aynı şekilde zıplayarak 1 saatte ne kadar kilo yakabilirim ya da daha iyi alternatif var mı yoksa da böyle bir antrenman progamı oluşturabilir miyiz ilgili bilen varsa bilgilendirirse sevinirim:)
Hocam terleten naylon kıyafetlerden al saunaya git kardiyo yap bunlar faydalı olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dostum yağlar o kadar hızlı yanmaz, bütün bir süreç var ama nefes alma, ağırlık çalışması gibi vücudun diğer kısımlarını da çalıştırman iyi oluyor ve kemiklere yardımcı oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
antrenmanı kendine göre hazırlamalısın herkesşn fiziki gücü farklı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba, öncelikle ben bir diyetisyenim. İp atlar gibi 1 saatlik antrenmanlar kilonuza göre verilebilecek veya verilemeyecek bir egzersizdir. İp atlama, bir antrenman bütününün sadece bir parçası olabilir. Bu yüzden istediğiniz forma ulaşabilmek için profesyonel bir destek almanızda fayda var. Yağ oranınız, boyunuz, kilonuz ve cinsiyetinizi soylerseniz daha da yardımcı olmak isterim. İyi forumlar..

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Sabahın erken saatinde koşu yapabilirsin.Yediklerin çok önemli yağlı yiyecekleri tüketmemeni öneririm.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
1 saat interval kardiyo yapanı görmedim duymadım, 15-20 dk okey . fazlası kas kaybına sebebiyet verir , 1 saat yapıcaksan normal kardiyo yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...