Üye
Jailbreklı telefonların olmazsa olmazı tweakları listelemek istedim bir çoğunu kendim kullanmaktayım.
Önemli not: tuttu app panda helper vb gibi ***** sitelerine bulaşmanızı tavsiye etmem çoğu tweakları kendilerince düzenledikleri için neyin ne olduğu belli olmuyor her zaman orjinal repo veya yapımcı sitelerinden indirilmesi sağlıklıdır.
Çoğu tweak 11 12 13 ios sürümleriyle uyumludur uyumlu sürümler tweak açıklamalarında yazar zaten bakmanızı öneririm.
En önemlisi ise saçma sapan bilinmeyen repolardan pro, reklamsız adı altında tweak indirmeyin kullanmayın cihazınız kullanılamaz hale gelebilir(örn apple logosunda kalma vb).
1-ReProvision: Bazı önemli ***** uygulamaların imza süresi bitince pcden imzalama ile uğraşmayıp telefondan imzalamaya yarayan güzel bir tweak.
2-Cercube for Youtube: Reklamsız video izleme özelliği indirme vb gibi bir çok özelliği Youtube katan tweak kesinlikle Orijinal repodan indirilmesi lazım (
3-LocallAPStore: Offline oyunlarda uygulama içi satın alımları ücretsiz almaya yarar Online oyunlarda bu mümkün değildir.(Türkçe kullandığım için repo:
4-Instagram No Ads: Instagramda ki saçma sapan sponsorlu hikaye ve gönderileri kaldırmaya yarayan tweak.(Türkçe kullandığım için repo:
5-Liberty Lite: Jailbreaklı telefonlarda olması gereken bir tweak banka uygulamaların vb jailbreak algılamasını engeller ayarladan tweakı seçerek banka uygulamalarını seçip engelleyebilirsiniz.
6-PullToRespring: Ayarlar menüsünde iken ayaları aşağı çekerseniz Telefonunuza Respring işlemi yapar.
7-Relocate: Fake gps Tweakıdır ben bip süpriz nokta için kullanıyorum gayet güzel kullanılışlı.
8-Safari Plus: Safari için bir çok özellikler ekler.(Türkçe kullandığım için repo:
9-Shuffle: Ayarlara Tweak kategorisini ekler.
10-Spotify Premium (Yapımcı Julioverne): Bir çoğumuzun spotify içerisinde ki reklamlardan bıktığını biliyorum bu tweak ilaç gibi gelicek Spotify uygulaması(appstore) gerektirir.(Türkçe kullandığım için repo:
11-Watusi 2 for WhatsApp: WhatsApp'a bir çok özellik ekler Whatsapp ayarlarından ayarlayabilirsiniz.
12-İCleaner Pro: En iyi İos sistem temizleyicisi ve optimize edici ilk yüklediğimde 4 GB temizlemişti olmazsa olmaz bi tweak uygulaması.(Türkçe kullandığım için repo:
-Türkçe kullanmak isteyenler yazdığım repodan bir çoğunu indirebilir güvenilir repodur.
-Yakında güvenilir repo listeside yapacağım istek olursa.
-Varsa önerileriniz konu altında yazabilirsiniz açıklaması ile.
Önemli not: tuttu app panda helper vb gibi ***** sitelerine bulaşmanızı tavsiye etmem çoğu tweakları kendilerince düzenledikleri için neyin ne olduğu belli olmuyor her zaman orjinal repo veya yapımcı sitelerinden indirilmesi sağlıklıdır.
Çoğu tweak 11 12 13 ios sürümleriyle uyumludur uyumlu sürümler tweak açıklamalarında yazar zaten bakmanızı öneririm.
En önemlisi ise saçma sapan bilinmeyen repolardan pro, reklamsız adı altında tweak indirmeyin kullanmayın cihazınız kullanılamaz hale gelebilir(örn apple logosunda kalma vb).
1-ReProvision: Bazı önemli ***** uygulamaların imza süresi bitince pcden imzalama ile uğraşmayıp telefondan imzalamaya yarayan güzel bir tweak.
2-Cercube for Youtube: Reklamsız video izleme özelliği indirme vb gibi bir çok özelliği Youtube katan tweak kesinlikle Orijinal repodan indirilmesi lazım (
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
)3-LocallAPStore: Offline oyunlarda uygulama içi satın alımları ücretsiz almaya yarar Online oyunlarda bu mümkün değildir.(Türkçe kullandığım için repo:
Giriş Yap
)4-Instagram No Ads: Instagramda ki saçma sapan sponsorlu hikaye ve gönderileri kaldırmaya yarayan tweak.(Türkçe kullandığım için repo:
Giriş Yap
)5-Liberty Lite: Jailbreaklı telefonlarda olması gereken bir tweak banka uygulamaların vb jailbreak algılamasını engeller ayarladan tweakı seçerek banka uygulamalarını seçip engelleyebilirsiniz.
6-PullToRespring: Ayarlar menüsünde iken ayaları aşağı çekerseniz Telefonunuza Respring işlemi yapar.
7-Relocate: Fake gps Tweakıdır ben bip süpriz nokta için kullanıyorum gayet güzel kullanılışlı.
8-Safari Plus: Safari için bir çok özellikler ekler.(Türkçe kullandığım için repo:
Giriş Yap
)9-Shuffle: Ayarlara Tweak kategorisini ekler.
10-Spotify Premium (Yapımcı Julioverne): Bir çoğumuzun spotify içerisinde ki reklamlardan bıktığını biliyorum bu tweak ilaç gibi gelicek Spotify uygulaması(appstore) gerektirir.(Türkçe kullandığım için repo:
Giriş Yap
)11-Watusi 2 for WhatsApp: WhatsApp'a bir çok özellik ekler Whatsapp ayarlarından ayarlayabilirsiniz.
12-İCleaner Pro: En iyi İos sistem temizleyicisi ve optimize edici ilk yüklediğimde 4 GB temizlemişti olmazsa olmaz bi tweak uygulaması.(Türkçe kullandığım için repo:
Giriş Yap
)-Türkçe kullanmak isteyenler yazdığım repodan bir çoğunu indirebilir güvenilir repodur.
-Yakında güvenilir repo listeside yapacağım istek olursa.
-Varsa önerileriniz konu altında yazabilirsiniz açıklaması ile.
Moderatörün son düzenlenenleri: