iOS 13 nasıl görünüyor? İlk ekran görüntüleri ortaya çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar ben RUMEXUS bugün size İOS 13 Hakkında bilgi verip aynı zamanda ekran görüntülerini de göstereceğim.

Apple'ın Haziran ayı başında ABD'de gerçekleştireceği WWDC 2019 etkinliğinde tüm dünyaya duyurması beklenildiği İOS 13'ün İlk ekran görselleri internete sızdı.
Bakalım yeni İOS nasıl görünüyor ve bizleri neler bekliyor.

Apple'nin son zamanlarda yoğun bir şekilde ağrılık verdiği sağlık teknolojileri,bu sürüm İOS'da da kendini gösterecek.
Yenilenen sağlık uygulamasının da Günlük rapor adı verilen yeni bir bölüm ile bizleri karşılayacak. Buradan gün boyu yaptığımız aktivitelere detaylı bir şekilde bakılabilecek.

Apple Haritalar kısmında ise ev ve iş yerleri gibi sık bulunan konumlar daha kolay bir şekilde ayarlanabilecek. Bu sayede istenilen yere ulaşmak çok daha kolay olacak.
Diğer bir yandan ise mail uygulamasına gelecek olan yeni özellik sayesinde istenilmeyen e-postaların daha kolay ayrılabilmesi adına yeni bir klasör sistemi
getirileceği bilgisi verildi.

:resim:
13.jpg

dadsas.jpg

dd.jpg

İphone'umu Bul ve Arkadaş Bul uygulamalarını tek bölüm altında toplayacak olan İOS 13 'te Kullanıcılar bütün cihazları tek panel üzerinden kontrolünü sağlayabilecek.
Mesajlar kısmında da bir dizi değişiklik yapacak olan İOS 13'ün yüklenmesiyle beraber Whatsapp'a benzer bir uygulamaya dönüşüyor.
Kullanıcılar kendi fotoğraflarını seçebileceği gibi Ayriyetten kullanıcı adı kullanımına da sahip olacaklar.
Gece modu İOS13'te beklenirken telefonlar bu modda daha az enerji harcıyacağı bekleniyor ve daha az göz yoracak.
Bu modun saate duyarlı olacağı düşünülürken kullanıcılar kendi isteği ile gece moduna geçiş yapabilecek.

Son düzenleme:
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ben İphone'ların temasını sevmiyorum , renkler felan çok güzel değil , daha çok sembolleri kötü .

Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben İphone'ların temasını sevmiyorum , renkler felan çok güzel değil , daha çok sembolleri kötü .
Kimisi temasından seviyor kimisi performansından kimisi güvenliğinden kişiye göre değişebiliyor açıkçası bende size katılıyorum temadan değilde sembolleri benimde hoşuma gitmiyor.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kimisi temasından seviyor kimisi performansından kimisi güvenliğinden kişiye göre değişebiliyor açıkçası bende size katılıyorum temadan değilde sembolleri benimde hoşuma gitmiyor.
Ama güvenliğine diyecek lafım yok öyle bir kapalı kutuki çok zor virüs girmesi .

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Gene aynı değişen birşey yok gibi renkleri felan çok değişik kötü geliyor bana bilmiyorum.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
TEMA performans ile birleştiği zaman iPhone lar harikalar yaratıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...