iOS 17.3: Yeni Güvenlik ve Paylaşım Özellikleri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
:yazı:

Çalınan Cihaz Koruması

Çalınan Cihaz Koruması, iPhone'unuzun çalınması veya ele geçirilmesi durumunda verilerinizi korumak için tasarlanmış bir güvenlik özelliğidir.
Bu özellik etkinleştirildiğinde, cihazınızın kilidini açmak veya hassas işlemleri gerçekleştirmek için Face ID veya Touch ID kimlik doğrulaması gerekir.
Ayrıca, cihazınızın konumunu bulmanıza ve onu uzaktan kilitlemenize veya silmenize olanak tanıyan Bul özelliğini de etkinleştirir.

Apple Müzik Ortak Çalma Listeleri

Apple Müzik Ortak Çalma Listeleri, birden fazla kişinin birlikte bir çalma listesi oluşturmasına ve yönetmesine olanak tanıyan yeni bir özelliktir.
Bu özellik, ortak arkadaşlarınızla veya ailenizle müzik paylaşmak için harika bir yoldur.
Ayrıca ortak kullanıcalar şarkılara emojilerle tepki verebiliyor.

Yeni Unity Bloom Duvar Kağıdı

iOS 17.3 ve iPadOS 17.3, siyahi insanları desteklemek amacıyla Unity Bloom duvar kağıdıyla çıkacak.
Duvar kağıdında yer alan renk ve nesneler siyahi insanların yaşadığı zorlukları ve gelişmeleri simgeliyor.

iOS 17.3'ün Yayın Tarihi

iOS 17.3 güncellemesi gelecek hafta yayınlanacağı açıklandı. Bazı kaynaklar 23 Ocak tarihine de dikkat çekiyor.

Genel Değerlendirme

iOS 17.3, iPhone kullanıcıları için bazı önemli güvenlik ve özellik iyileştirmeleri sunuyor.
Çalınan Cihaz Koruması, cihazınızın güvenliğini sağlamaya yardımcı olacak önemli bir yeni özelliktir.
Apple Müzik Ortak Çalma Listeleri, ortak arkadaşlarınızla veya ailenizle müzik paylaşmak için harika bir yoldur.
Yeni Unity Bloom duvar kağıdı, siyahi topluluğunu desteklemek için güçlü bir mesaj gönderiyor.

Genel olarak, iOS 17.3, iPhone'unuzu daha güvenli ve daha eğlenceli hale getirmenin harika bir yolu olacak gibi gözüküyor..

:resim:

IMG_1311.png

IMG_1312.jpeg

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
11 cihazımıza yavaşlama hayırlı olsun.

Mai Sakurajima
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Backdoorlar kapanmıştır umarım?

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bir tek bana mı yavaşlatıyor gibi geliyor ?

Mai Sakurajima
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
bir tek bana mı yavaşlatıyor gibi geliyor ?
dostum ben 11 kullanıyorum eski bir cihaz ama ilk aldığımla şimdi arasında hızlanma var bile diyebilirim kullanıma bağlı örneğin ben oyun oynamıyorum sadece mesajlar sosyal medya felan

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum ben 11 kullanıyorum eski bir cihaz ama ilk aldığımla şimdi arasında hızlanma var bile diyebilirim kullanıma bağlı örneğin ben oyun oynamıyorum sadece mesajlar sosyal medya felan
Yani yavaşlatmak için yeni cihazlar alalım diye yapılıyor gibi iftiralar yalan mı diyorsun

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Sana öyle gelme ihtimali var mı hocam? 14 Pro kullanıcısıyım arkadaşların 11’ini elime alınca kasıyormuş, seri değilmiş gibi hissediyorum.

Mai Sakurajima
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Sana öyle gelme ihtimali var mı hocam? 14 Pro kullanıcısıyım arkadaşların 11’ini elime alınca kasıyormuş, seri değilmiş gibi hissediyorum.
onun sebebi 14 pro 120hz ekrana sahip kasıyor gibi gelmesi normal 11de 60hz ekran var

Mai Sakurajima
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Kanka ekranla ne alakası var, oyunlarda da git gide yavaşladı.
Sana alıntı yaptığım şey ekranla ilgili değil, cihazının ömrü doluyor. Uygulamalara güncelleme geldikçe, cihazın parçaları yetersiz kalıyor. Oyun oynamıyorum, kullandığım uygulamalara gelen güncellemeler hala telefonumun yavaşladığını hissettirmiyor. 2019 yılında çıkış yapmış bir telefon, 5 yıllık bir cihaz. Sen 5 yıl önce çıkmış bir bilgisayarlar ile 2024 tarihinde çıkmış veya çıkacak oyunları oynamaya çalışırsan, ne olur? Diyelim hiç güncelleme gelmeyen bir oyunu oynuyorsun veya eski oyunları. Telefonun yıprandıkça işlemcinin gücü düşmektedir. Arka planda kullandığın uygulamaların RAM tüketimi her gün artıyor. Doğal olarak, yeni özellikler olsun, yeni güncellemeler olsun. Ben iOS 17'ye veya daha üst bir sürüme geçtiğimde herhangi bir takılma veya yavaşlama hissetmedim.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sana alıntı yaptığım şey ekranla ilgili değil, cihazının ömrü doluyor. Uygulamalara güncelleme geldikçe, cihazın parçaları yetersiz kalıyor. Oyun oynamıyorum, kullandığım uygulamalara gelen güncellemeler hala telefonumun yavaşladığını hissettirmiyor. 2019 yılında çıkış yapmış bir telefon, 5 yıllık bir cihaz. Sen 5 yıl önce çıkmış bir bilgisayarlar ile 2024 tarihinde çıkmış veya çıkacak oyunları oynamaya çalışırsan, ne olur? Diyelim hiç güncelleme gelmeyen bir oyunu oynuyorsun veya eski oyunları. Telefonun yıprandıkça işlemcinin gücü düşmektedir. Arka planda kullandığın uygulamaların RAM tüketimi her gün artıyor. Doğal olarak, yeni özellikler olsun, yeni güncellemeler olsun. Ben iOS 17'ye veya daha üst bir sürüme geçtiğimde herhangi bir takılma veya yavaşlama hissetmedim.
Anladım hocam kusura bakma o halde

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
cihazlar alalım diye yapılıyor gibi iftiralar yalan mı diyorsun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yavaşlatılıyor diyenler olmuşta 14 le 11 kıyaslamak mantıklı bir şey değil hz farkı var ve tabikide performans farkı var arada zaten. oyunda vb yavaşlık olur. bunu yapamayan bir telefon markası değil herhangi bir ürün yok her ürün belli başlı zamanda eskimesi için tasarlanmıştır buna her şey dahildir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ios 18 hakkinda hicbir sey soylemiyor adamlar hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...