dostum ben 11 kullanıyorum eski bir cihaz ama ilk aldığımla şimdi arasında hızlanma var bile diyebilirim kullanıma bağlı örneğin ben oyun oynamıyorum sadece mesajlar sosyal medya felanbir tek bana mı yavaşlatıyor gibi geliyor ?
Yani yavaşlatmak için yeni cihazlar alalım diye yapılıyor gibi iftiralar yalan mı diyorsundostum ben 11 kullanıyorum eski bir cihaz ama ilk aldığımla şimdi arasında hızlanma var bile diyebilirim kullanıma bağlı örneğin ben oyun oynamıyorum sadece mesajlar sosyal medya felan
Sana öyle gelme ihtimali var mı hocam? 14 Pro kullanıcısıyım arkadaşların 11’ini elime alınca kasıyormuş, seri değilmiş gibi hissediyorum.dostum ben 11 kullanıyorum eski bir cihaz ama ilk aldığımla şimdi arasında hızlanma var bile diyebilirim kullanıma bağlı örneğin ben oyun oynamıyorum sadece mesajlar sosyal medya felan
İşte bizim ailede de aynı sorun var, şaşırdım.Sana öyle gelme ihtimali var mı hocam? 14 Pro kullanıcısıyım arkadaşların 11’ini elime alınca kasıyormuş, seri değilmiş gibi hissediyorum.
onun sebebi 14 pro 120hz ekrana sahip kasıyor gibi gelmesi normal 11de 60hz ekran varSana öyle gelme ihtimali var mı hocam? 14 Pro kullanıcısıyım arkadaşların 11’ini elime alınca kasıyormuş, seri değilmiş gibi hissediyorum.
Kanka ekranla ne alakası var, oyunlarda da git gide yavaşladı.onun sebebi 14 pro 120hz ekrana sahip kasıyor gibi gelmesi normal 11de 60hz ekran var
Sana alıntı yaptığım şey ekranla ilgili değil, cihazının ömrü doluyor. Uygulamalara güncelleme geldikçe, cihazın parçaları yetersiz kalıyor. Oyun oynamıyorum, kullandığım uygulamalara gelen güncellemeler hala telefonumun yavaşladığını hissettirmiyor. 2019 yılında çıkış yapmış bir telefon, 5 yıllık bir cihaz. Sen 5 yıl önce çıkmış bir bilgisayarlar ile 2024 tarihinde çıkmış veya çıkacak oyunları oynamaya çalışırsan, ne olur? Diyelim hiç güncelleme gelmeyen bir oyunu oynuyorsun veya eski oyunları. Telefonun yıprandıkça işlemcinin gücü düşmektedir. Arka planda kullandığın uygulamaların RAM tüketimi her gün artıyor. Doğal olarak, yeni özellikler olsun, yeni güncellemeler olsun. Ben iOS 17'ye veya daha üst bir sürüme geçtiğimde herhangi bir takılma veya yavaşlama hissetmedim.Kanka ekranla ne alakası var, oyunlarda da git gide yavaşladı.
Anladım hocam kusura bakma o haldeSana alıntı yaptığım şey ekranla ilgili değil, cihazının ömrü doluyor. Uygulamalara güncelleme geldikçe, cihazın parçaları yetersiz kalıyor. Oyun oynamıyorum, kullandığım uygulamalara gelen güncellemeler hala telefonumun yavaşladığını hissettirmiyor. 2019 yılında çıkış yapmış bir telefon, 5 yıllık bir cihaz. Sen 5 yıl önce çıkmış bir bilgisayarlar ile 2024 tarihinde çıkmış veya çıkacak oyunları oynamaya çalışırsan, ne olur? Diyelim hiç güncelleme gelmeyen bir oyunu oynuyorsun veya eski oyunları. Telefonun yıprandıkça işlemcinin gücü düşmektedir. Arka planda kullandığın uygulamaların RAM tüketimi her gün artıyor. Doğal olarak, yeni özellikler olsun, yeni güncellemeler olsun. Ben iOS 17'ye veya daha üst bir sürüme geçtiğimde herhangi bir takılma veya yavaşlama hissetmedim.
bendede bir yavaşlama oldubir tek bana mı yavaşlatıyor gibi geliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?