80 güzel bir rakam aslında fakat şöyle söyleyeyim gereksiz yere telefonunu açık bırakmamaya çalış parlaklığını orta seviyeden bir tık düşürmeye çalış hem gözlerinin açısından hemde pil sağlığı açısından gereksiz uygulamalarda takılmamanı öneririm. Pil sağlığına bağlı olarak bu durumlar düzeltilebilir ama yüksek iken bile düşük FPS alıyorsan benim anlayamayacağım bir durum. Başka bir şey olabilir.İos 13.3 iphone 7 cihazım arkadaşlar pil sağlığım yüzde 80

80 güzel bir rakam aslında fakat şöyle söyleyeyim gereksiz yere telefonunu açık bırakmamaya çalış parlaklığını orta seviyeden bir tık düşürmeye çalış hem gözlerinin açısından hemde pil sağlığı açısından gereksiz uygulamalarda takılmamanı öneririm. Pil sağlığına bağlı olarak bu durumlar düzeltilebilir ama yüksek iken bile düşük FPS alıyorsan benim anlayamayacağım bir durum. Başka bir şey olabilir.İos 13.3 iphone 7 cihazım arkadaşlar pil sağlığım yüzde 80
faydalı bilgiler teşekkür ederim80 güzel bir rakam aslında fakat şöyle söyleyeyim gereksiz yere telefonunu açık bırakmamaya çalış parlaklığını orta seviyeden bir tık düşürmeye çalış hem gözlerinin açısından hemde pil sağlığı açısından gereksiz uygulamalarda takılmamanı öneririm. Pil sağlığına bağlı olarak bu durumlar düzeltilebilir ama yüksek iken bile düşük FPS alıyorsan benim anlayamayacağım bir durum. Başka bir şey olabilir.
Aynensen iosu androidmi sandın reis![]()