Çözüldü İos fps arttırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar iOS ta fps arttırabilirmiyim bilgisi olan cvp verirse çok sevinirim

Çözüm
İos 13.3 iphone 7 cihazım arkadaşlar pil sağlığım yüzde 80
80 güzel bir rakam aslında fakat şöyle söyleyeyim gereksiz yere telefonunu açık bırakmamaya çalış parlaklığını orta seviyeden bir tık düşürmeye çalış hem gözlerinin açısından hemde pil sağlığı açısından gereksiz uygulamalarda takılmamanı öneririm. Pil sağlığına bağlı olarak bu durumlar düzeltilebilir ama yüksek iken bile düşük FPS alıyorsan benim anlayamayacağım bir durum. Başka bir şey olabilir.
Russian Special Military Cat
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
iOS derken iPhone telefondan mı bahsediyorsun ? Evet öyle diyecek isen de ayarlar pil pil sağlığını söyleyebilir misin? Ayrıca telefon modelini de söylersen güzel olabilir.

Süper Üye
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Model nedir? İos Cihazlarda Çok eski olmadığı sürece fazla Fps konusunda sorun olmaması gerekiyor ama ?

Russian Special Military Cat
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İos 13.3 iphone 7 cihazım arkadaşlar pil sağlığım yüzde 80
80 güzel bir rakam aslında fakat şöyle söyleyeyim gereksiz yere telefonunu açık bırakmamaya çalış parlaklığını orta seviyeden bir tık düşürmeye çalış hem gözlerinin açısından hemde pil sağlığı açısından gereksiz uygulamalarda takılmamanı öneririm. Pil sağlığına bağlı olarak bu durumlar düzeltilebilir ama yüksek iken bile düşük FPS alıyorsan benim anlayamayacağım bir durum. Başka bir şey olabilir.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Telefon güncelleme aldıkça yavaşlıyor maalesef önüne geçemedim ben henüz :) Arkaplan uygulama yenileyi kapattım işe yaradı. Araştırırsan daha detaylı bilgiler bulabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
faydalı bilgiler teşekkür ederim

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
CPU veya GPU ya Overclock yapabilirsin ancak riskli işlem diyeyim bu işlerden pek anlamıyorsan hiç girişme arttırdığın zaman milim milim arttırman gerekiyor değerleri.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
be android de fps artırmak icin root kullaniyorum ama ios icin root varmi bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...