wpa wps ile daha önce bir çok wifi kırdım ve sorunsuz çalışıyordu ? o nasıl oluyor ?Arkadaşlar wifi şifre kırma diye bir şey yok diye biliyorum. Çoğu wifi ağı WPA / PSK 2 tarafından korunuyor ve ancak brute yer gibi geliyor. Aksi takdirde zaten resmi kurumların çoğu da dahil olmak üzere wifi ağları tehlike altına girer. Bildiğim kadari ile wifi şifre kırma diye bir şey yok. Hadi selametle...
Pardon ?wi-fi şifre kırma diye birşey yoktur.
aynen iosda yok jail olmayan ioslu cihaz haricindeWi-Fi şifre kırma olayları en iyi Kali de oluyor ios da pek düzgün bir çalışan uygulama yok sanırsam :/
şifre kırma yoktur. şifre deneyip test etme vardır. o yüzden şifre kırma diye tabir ettiğiniz uygulamaların isminin yanında genel olarak ''Tester'' yazar.Pardon ?
Tester ibaresini duydum ancak Wpa2 destekli olanları kırmıyor bu yönde deneme olayı mümkün olacağını sanmıyorum çünki matematiksel olarak bu münkün değil sadece 4 haneli numaralar ile mümkün. Bu da wi-fi konusunda çok alakasız. Kısaca söyleyim wi-fi kırma olayı vardır.şifre kırma yoktur. şifre deneyip test etme vardır. o yüzden şifre kırma diye tabir ettiğiniz uygulamaların isminin yanında genel olarak ''Tester'' yazar.![]()