İOS Wifi Şifre Kırma..! [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Herkeze Merhaba Arkadaşlar İos Wifi şifre Kırma

Bildiğiniz bir uygulama veya program varmı %100 çalışır durumda olması lazım Şimdiden
Teşekkürler..
memoryhackers
ailesi

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar wifi şifre kırma diye bir şey yok diye biliyorum. Çoğu wifi ağı WPA / PSK 2 tarafından korunuyor ve ancak brute yer gibi geliyor. Aksi takdirde zaten resmi kurumların çoğu da dahil olmak üzere wifi ağları tehlike altına girer. Bildiğim kadari ile wifi şifre kırma diye bir şey yok. Hadi selametle...

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar wifi şifre kırma diye bir şey yok diye biliyorum. Çoğu wifi ağı WPA / PSK 2 tarafından korunuyor ve ancak brute yer gibi geliyor. Aksi takdirde zaten resmi kurumların çoğu da dahil olmak üzere wifi ağları tehlike altına girer. Bildiğim kadari ile wifi şifre kırma diye bir şey yok. Hadi selametle...
wpa wps ile daha önce bir çok wifi kırdım ve sorunsuz çalışıyordu ? o nasıl oluyor ?

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
IOS işletim sistemi ile WiFi Hack yapmak istiyorsan çok yanlış gelmişsin be. Linux türevi bir işletim sistemi kullanmanı öneririm. Çünkü IOS işletim sistemi bu gibi illegal işlemlere izin verecek uygulama/program çalıştırmaz. PC ile kıracaksan WiFiSlax’ı kullanabilirsin. Android bir telefon ile denemek istiyorsan WPA/WPS Tester uygulamasını öneririm. :brainfree:

Son düzenleme:
Yigido
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla iosda yok (orjinal). Ancak jailde bir sürü var eğer telefona jail break yapmak istiyorsan denemelisin.

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Wi-Fi şifre kırma olayları en iyi Kali de oluyor ios da pek düzgün bir çalışan uygulama yok sanırsam :/

Yigido
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
şifre kırma yoktur. şifre deneyip test etme vardır. o yüzden şifre kırma diye tabir ettiğiniz uygulamaların isminin yanında genel olarak ''Tester'' yazar.:brainfree:
Tester ibaresini duydum ancak Wpa2 destekli olanları kırmıyor bu yönde deneme olayı mümkün olacağını sanmıyorum çünki matematiksel olarak bu münkün değil sadece 4 haneli numaralar ile mümkün. Bu da wi-fi konusunda çok alakasız. Kısaca söyleyim wi-fi kırma olayı vardır.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ios işletim sistemi bu tarz uygulamaları store sinde bulundurmadığından jailbreak yapmadan bunu yapamazsın. eger cihazında jailbreak varsa benim bildiğim bir repo vardı onu bulursam sana atarım kaynaklara ekler kullanırsın ama diğer arkadaşlarında dediği gibi en mantıklısı pc de yapmak. sana verecegim uygulamanın hem kullanması aşırı zor hem yavaş çalışıyor hemde jailbreak istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...