İOS'da hile yapmak mümkün m?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kral ios da apk da yüklersin normalde android de root ios da jailbreak bunlar olunca rahat hile yaparsın ama ios da da mod apk lı pubg m hilesi fln var yani

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
jailbreak mumkun ama bildigim kadariyla ios 15+ kapali

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bu tür işlemlerde telefon garantiden çıkıyor yalnız bilginiz olsun
biliyorum garantisi yok bu yüzden problem olmuyor ve telefonu dikkatli kullanıp düşürmüyorum donanımsal bir arıza olmadığı sürece yazılımsal bi sıkıntı çıkarmıyor ioslar ha çıkarırsa da hemen itunese bağlayıp recovery modda açarım geri

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
jailbreak sistemi varda usta o sıkıntılı bir şey yani jailbrake genelde trojan oluyor onu iyice araştırıp yapman lazım

Nobody
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Yea it possible. But so costly and, you need jailbreaks. For this reason,you lost your warranty

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Hocam o dediğin uygulamalarda ne gibi hileler kullanıyorsun
Aklına ne geliyorsa, reklamsız premium youtube, instagramda dm okusam bile görüldü gitmiyor, storyleri tek bi tuşla indirebilyorum daha sonrasında kim beni takip ediyor kim etmiyor görebiliyorum whatasppta tek oynatmalı fotoğrafları istersem kaydedebiliyorum istersem iphonemin temasını değişebiliyorum, uygulamala simgelerini ve ekran geçiş animasyonunu, çalan zil sesini, şarj simgesini aklına gelebilceek her şeyi yapabiliyorum çok özellik var ve belki de tüm iphonelerime jailbreak atmışımdır hiç bir güvenlik sıkıntısı çekmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...