Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Your IP address changes automatically when you turn off and on the modem or anything you can take a look at youtube, there is always someone explaining how to solve this problem, just taking a look even giving a survey to find out.
En garanti çözüm modem resetlemek tabi. Vpn ile de halledilebilir fakat ücretsiz olanları değil premium olan vpn leri kullanırsanız daha iyi verim alırsınız.
When you turn the modem off and on, its IP address changes automatically. But to be more sure, you can take a look at youtube to see any channel that is explaining, in case you try to do something else you don't do it wrong and it is good that you learn more things too, it is always good to learn new things.
Cmd yi yönetici olarak çalıştırıp bu adımları sırasıyla uygula
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
buna ek olarakta VPN kullanabilirsin touch vpn - hotspotshield vs ücretsiz olanları saydım
dostum şunu açıklayalım senin bazı programlar ile değiştirdiğin ip ve mac adresin yüzeysel değişimler yapıyor yani senin temal ipini değilde maskelenmiş sana görünen ip yi değiştiriyor kısacası yüzün üstündeki maskeyi değiştiriyor kendi temel ipini nasıl değiştireceğini bilmiyorum
Modem reslemek en basit çözüm ve IP Changer tarzı programlar kullanabilirisn statik ve dinamik ip olayı ise çok farklı servis sağlayıcınla iletişime geçerek kolay bir şekilde değiştirebilirsin.