İp adresi ile neler yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar dün steam adresim çalınmış saolsun google bana giren kişinin ip adresini veriyor yapan kişinin ip adresini biliyorum neler yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

konu yanlış yerdeyse özür dilerim

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
banada lazım ya ney apıldığı

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
siber suclardan suc duyurusunda bulunabilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Siber suçlardan yapan kişi için kişisel veri hırsızlığından şikayet etme hakkın var dostum

Kişisel veri kanunu denen birşey var❤✅

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
suç duyurusunda bulun kardeşimm
Post automatically merged:

allah yardım etsin,

Reina árabe
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Savcılığa gerekli deliller ile suç duyurusunda buluna bilirsin,Kişiler tarafından yaptıkları şey sadece bir hesap çalma olarak biliniyor ama Türk Ceza Kanunu Maddelerinde 5,6 ayrı suç işlemiş sayılıyor.

TCK. Madde 244
" “Sistemi engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme” sosyal medya hesaplarının çalınması, mail ve benzer alanları kapsamaktadır. "

TCK. Madde 244/1
"Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. "

TCK. Madde 244/2
"Bir bilişim sistemindeki verileri bozan, yok eden, değiştiren veya erişilmez kılan, sisteme veri yerleştiren, var olan verileri başka bir yere gönderen kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. "

TCK. Madde 244/4
"Yukarıdaki fıkralarda tanımlanan fiillerin işlenmesi suretiyle kişinin kendisinin veya başkasının yararına haksız bir çıkar sağlamasının başka bir suç oluşturmaması halinde, iki yıldan altı yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur. "

Geçmiş Olsun.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
İp adresi ile siber suç..... bla bla bla bla yapmayın , pandemiden dolayı siber suçlar ( Resmi kurumlara hariç ) askıda. Yani kimse ilgilenmez.. Zaman kaybettiğinle kalır hiç birşey yapamazsın kardeşim.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
dava açabilirsin fakat uğraştığına değmez bu tür davalar çok ileri tarihlere veriliyor diye biliyorum ayrıca oynadığım oyunda bu tür durumlar çok oluyordu sonuç alabilen birine rastlamadım açıkçası

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
İnternetini çökertebilirsin veya yavaşlatabilirsin ev adresini öğrenirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
dava açabilirsin fakat uğraştığına değmez bu tür davalar çok ileri tarihlere veriliyor diye biliyorum ayrıca oynadığım oyunda bu tür durumlar çok oluyordu sonuç alabilen birine rastlamadım açıkçası

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hesbaını geri almak isityorsan yapman gereken çok basit önceden bişey aldıysan onun mailinde varsa onu fotosunu çek steam destege mail ac ve cektigin fotoyu gönderipp hesabının calındıgını söyle gerekn yapılıp hesabını geri vereceklerdir.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
suç duyurusunda bulunabılırsın legal kısmı + olarak dos saldırısı yapabılırsın

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İp adresi ile bir şeyler yapmak oldukça zordur ve çok tehlikelidir hatta hapis ve para cezası alma ihtimalin var. Bence vazgeç bu sevdadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...