25 Tem 2020 #1 knee123 K Onaylı Üye Katılım 12 Şub 2019 Mesajlar 66 Çözümler 2 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 29 7 HİZMET YILI lolde scden ban yesem baska hesaplarla normal oynayabilir miyim bazı oyunlarda komple o pcden girilmio
lolde scden ban yesem baska hesaplarla normal oynayabilir miyim bazı oyunlarda komple o pcden girilmio
Çözüm R R RedSenSei 25 Tem 2020 oynarsın kral ama düzgün kullanırsan ban yemez ben epeydir kullanıyorum dia kastım hayla ban yemedim senın elinde belli olmayan şampiyonları al derim
oynarsın kral ama düzgün kullanırsan ban yemez ben epeydir kullanıyorum dia kastım hayla ban yemedim senın elinde belli olmayan şampiyonları al derim
2 Ağu 2020 #21 shirohige S Onaylı Üye Katılım 2 Ağu 2020 Mesajlar 51 Tepki puanı 3 Ödüller 3 Yaş 28 5 HİZMET YILI knee123' Alıntı: lolde scden ban yesem baska hesaplarla normal oynayabilir miyim bazı oyunlarda komple o pcden girilmio Genişletmek için tıklayın ... benim bildiğim ip ban atmıyorlar ama script kullandığını fark ettiklerinde perma yiyorsun Oyla 0 Olumsuz oyla
knee123' Alıntı: lolde scden ban yesem baska hesaplarla normal oynayabilir miyim bazı oyunlarda komple o pcden girilmio Genişletmek için tıklayın ... benim bildiğim ip ban atmıyorlar ama script kullandığını fark ettiklerinde perma yiyorsun
2 Ağu 2020 #22 Lucasio L Onaylı Üye Katılım 2 Ağu 2020 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 Ödüller 3 5 HİZMET YILI Lolde ip ban yok dostum 2 hafta ban yersin sadece. Perma banda yiyebilirsin kimse bu konu hakkında sana güvence vermez, veremez. Oyla 0 Olumsuz oyla
Lolde ip ban yok dostum 2 hafta ban yersin sadece. Perma banda yiyebilirsin kimse bu konu hakkında sana güvence vermez, veremez.