Çözüldü Knight Online PVP server HWID ban hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mr Lawyer
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Beyler selam bir pvp'de HWID ban aldınız diyor ancak o kadar kaliteli ban atabileceklerini düşünmediğimden pcye format attığımda başka hesapla girebildiğimi gördüm. (Öncesinde başka hesaba girince bilgisiyaranızda HWID ban var diyordu). Format atmak uğraştırıyor neye ban atıyor olabilirler? HWID ban olsa formattan sonra gene hata verir.

1-Bilgisayar adı diye düşündüm ve değiştirdim olmadı.
2- MAC adresi olabilir diye düşündüm değiştirdim olmadı.
3- Bağdaştırıcıdan Network adresi değiştirdim olmadı.
4- DNS değiştirdim olmadı.
5- IP ban olmadığına eminim formattan sonra da aynı IP diye tahmin ediyorum.

Bunları yaptım ancak gene de başka hesaptan girince HWID banınız vardır demekte. Format atınca düzeliyor sadece. Fikriniz nedir?

Son düzenleme:
Çözüm
Disk id, guid, unique id onboard id gibi şeylere ban atıyorlar serial numberlerini değiştirmek için bu yüzden spooferlar var ya. Forumdaki spooferi dene olmaz ise İnstellTime İnsallİd gibi bir çok şeyi değiştirmen gerekecek format attığında sistemin yeniden kurulduğu için normal ban kalkması.
dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Disk id, guid, unique id onboard id gibi şeylere ban atıyorlar serial numberlerini değiştirmek için bu yüzden spooferlar var ya. Forumdaki spooferi dene olmaz ise İnstellTime İnsallİd gibi bir çok şeyi değiştirmen gerekecek format attığında sistemin yeniden kurulduğu için normal ban kalkması.

Çözüm
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Her şey olmadıysa registry ile değiştirilen bazı kayıtlar olabilir. Revo Uninstaller program aracıyla silmeyi denedin mi?

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk format atınca düzeliyorsa oyunun ek dosyalarından dolayı hwid yasağınız var bildirimi alıyor olabilirsin

Mr Lawyer
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Beyler selam bir pvp'de HWID ban aldınız diyor ancak o kadar kaliteli ban atabileceklerini düşünmediğimden pcye format attığımda başka hesapla girebildiğimi gördüm. (Öncesinde başka hesaba girince bilgisiyaranızda HWID ban var diyordu). Format atmak uğraştırıyor neye ban atıyor olabilirler?

1-Bilgisayar adı diye düşündüm ve değiştirdim olmadı.
2- MAC adresi olabilir diye düşündüm değiştirdim olmadı.

Bunları yaptım ancak gene de başka hesaptan girince HWID banınız vardır demekte. Format atınca düzeliyor sadece. Fikriniz nedir?

knk format atınca düzeliyorsa oyunun ek dosyalarından dolayı hwid yasağınız var bildirimi alıyor olabilirsin
Ek dosyaları nasıl sileeceğim baktım bulamadım

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Format atarak banı geçici olarak aşabilirsiniz, ancak bu kalıcı bir çözüm değildir. Ban koymak için kullanılan yazılım ve yöntemler değişkenlik gösterir, ancak bazıları donanımın daha derin katmanlarına ulaşabilir ve bu nedenle kalıcı bir HWID banına neden olabilir.

Sonuç olarak, format atarak HWID banını aşabilirsiniz, ancak bu çözüm kalıcı değildir ve ban koymak için kullanılan yazılım ve yöntemlere bağlı olarak, diğer donanım kimlikleri de banlanabilir. Bu nedenle, banlı hesaplar yerine kurallara uygun bir şekilde oynamak daha iyi bir seçenektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...