Ip ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yeni açılacak olan TF oyunun forum sitesinden bu siteye üyeliğim olduğu propaganda yaptığımı düşündükleri için ıp(static) ban yedim. Siteye girmenin bir yolu yok mu acaba ? (Proxy dışında)

✯Leqal Düşün, illeq4l Yaşa!✯
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
biraz araştır bulabilirsin dostum 2 ay önce bir yerden banlanınca yapmıştım pc ismi gibi birşey oluyor değiştiği için banın kalkıyor veya siteye erişim sağlayabiliyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
biraz araştır bulabilirsin dostum 2 ay önce bir yerden banlanınca yapmıştım pc ismi gibi birşey oluyor değiştiği için banın kalkıyor veya siteye erişim sağlayabiliyorsun
@illeq4l Araştırdım bi videoda kayıt defterlerindekini değiştirdi bende değiştirdim ama yine olmuyor siteye girince ıp ban yazıyor hala

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Önce chromedeki tüm verileri şifreleri vs temizle. Daha sonra modem resetle ve siteye gir. Ek olarak propaganda yapma.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Önce chromedeki tüm verileri şifreleri vs temizle. Daha sonra modem resetle ve siteye gir. Ek olarak propaganda yapma.
Cevabınız için teşekkürler denicem. Keşke yazı olsaydı. Sadece eleştirdim yazımın içeriğinde memory sitesine, bana ve foruma karşı sert usluplar kullandıklarından bahsettiğim için öyle oldu.

Cevaplar için teşekkürler, anlaşılan Ip adresim galiba sabit Ip bu nedenle hiç değişmiyor.
Konu kapatılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...