- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
cc arkadaşlar cc o yüzden zaten bende buraya yazdım oyunla falan bişe olmıcağını biliyorum 16k kadar borç var bakalım ne olacak
hakaret değil kanka cc den dolandırmakonuya bağlı hakaretse allah ve atatürke etmediğin sürece para cezası alırsın aksi takdirde hızlıca avukatla görüş çok dava yiyen arkdaşım olduı
geçmiş olsun o zaman işin zor bizim arkadaşın eski sevgilisi onun nudelerini yaydı diye 10 bin tl gibi bi ceza almıştı.İp den de çok rahaat bulurlar vpn bile kullanıyor olsanhakaret değil kanka cc den dolandırma
evet ya ben zaten dün bunları diyince bi avukata gittim dava zor dedi bende hapis olmadığı sürece sıkıntı yok dedim işte bekliyorumgeçmiş olsun o zaman işin zor bizim arkadaşın eski sevgilisi onun nudelerini yaydı diye 10 bin tl gibi bi ceza almıştı.İp den de çok rahaat bulurlar vpn bile kullanıyor olsan
sağol kral tekrardan uğraşan herkese teşekkür ederimgeçmiş olsun kardeşim
hakaret değil kanka cc den dolandırma
benim yaptığıma dağir kanıtları olamaz çünkü hiç bir zaman kendi adıma işlem yapmadım sadece kendi bilgisayarımdan yaptım ve bilgisayarımda trojan vardı gibi bahanelerle bir yerlere gelebileceğimi düşünüyorumKardeşim o zaman davacı tarafın kanıtları sağlamsa yırtamazsın. Büyük ihtimal para cezası,yada hapis cezası alırsın. Hapis cezasıda paraya çeviriliyorsa çevirebilirsin. Yani en iyi sonuç bu yapacak bir şey yok
benim yaptığıma dağir kanıtları olamaz çünkü hiç bir zaman kendi adıma işlem yapmadım sadece kendi bilgisayarımdan yaptım ve bilgisayarımda trojan vardı gibi bahanelerle bir yerlere gelebileceğimi düşünüyorum