İp meselesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
cc arkadaşlar cc o yüzden zaten bende buraya yazdım oyunla falan bişe olmıcağını biliyorum 16k kadar borç var bakalım ne olacak

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
konuya bağlı hakaretse allah ve atatürke etmediğin sürece para cezası alırsın aksi takdirde hızlıca avukatla görüş çok dava yiyen arkdaşım olduı

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun o zaman işin zor bizim arkadaşın eski sevgilisi onun nudelerini yaydı diye 10 bin tl gibi bi ceza almıştı.İp den de çok rahaat bulurlar vpn bile kullanıyor olsan
evet ya ben zaten dün bunları diyince bi avukata gittim dava zor dedi bende hapis olmadığı sürece sıkıntı yok dedim işte bekliyorum

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
hakaret değil kanka cc den dolandırma

Kardeşim o zaman davacı tarafın kanıtları sağlamsa yırtamazsın. Büyük ihtimal para cezası,yada hapis cezası alırsın. Hapis cezasıda paraya çeviriliyorsa çevirebilirsin. Yani en iyi sonuç bu yapacak bir şey yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kardeşim o zaman davacı tarafın kanıtları sağlamsa yırtamazsın. Büyük ihtimal para cezası,yada hapis cezası alırsın. Hapis cezasıda paraya çeviriliyorsa çevirebilirsin. Yani en iyi sonuç bu yapacak bir şey yok
benim yaptığıma dağir kanıtları olamaz çünkü hiç bir zaman kendi adıma işlem yapmadım sadece kendi bilgisayarımdan yaptım ve bilgisayarımda trojan vardı gibi bahanelerle bir yerlere gelebileceğimi düşünüyorum

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
benim yaptığıma dağir kanıtları olamaz çünkü hiç bir zaman kendi adıma işlem yapmadım sadece kendi bilgisayarımdan yaptım ve bilgisayarımda trojan vardı gibi bahanelerle bir yerlere gelebileceğimi düşünüyorum

İnşallah haklı olan taraf davayı kazanır ne diyim. Daha da uzatmaya gerek yok bence. Olacak sonuç belli o yüzden konunuzu kilitliyorum. En kısa zamanda bir avukata gidin KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...