bunları sıra sıra mı yazcaz bide cmd yi exe gibi nasıl yapılıyorduk ip flush progamı varsa özelden atabiilirimisn sana zahmetİp flush yapan programlar var veya program istemiyorsan cmd ile kendin yapabilirsin
- netsh winsock reset
- netsh int ip reset
- ipconfig /release
- ipconfig /renew
- ipconfig /flushdns
Cmdyi yönetici çalıştrıp sıra sıra yapıcaksın ben uğraşamam dersen gel özele programı veriyimsur
bunları sıra sıra mı yazcaz bide cmd yi exe gibi nasıl yapılıyorduk ip flush progamı varsa özelden atabiilirimisn sana zahmet
Bu yazdığına cevap olarak yazıyorum dostum, ben her oyuna girmeden /flushdns yazıyorum.sur
bunları sıra sıra mı yazcaz bide cmd yi exe gibi nasıl yapılıyorduk ip flush progamı varsa özelden atabiilirimisn sana zahmet
neden yazıyorsun_Bu yazdığına cevap olarak yazıyorum dostum, ben her oyuna girmeden /flushdns yazıyorum.
Bu kodaları ne zaman yazmam gerekiyor diye sormuşsun bende o kodu her oyuna girmeden önce yazdığımı belirttim sana bir faydası olur diye. Flushdns kodu internet önbelleğini temizlemeye yarıyor.neden yazıyorsun_
Teşekkürler modem resetlemekten sıkılmıştımİp flush yapan programlar var veya program istemiyorsan cmd ile kendin yapabilirsin
- netsh winsock reset
- netsh int ip reset
- ipconfig /release
- ipconfig /renew
- ipconfig /flushdns
kanka baya güzel anlatmişsin teşşekür ederim bende bilgilendim sayende sağ olModemi aç kapat yapabilirsin geçici bir ip ile açılıyor.
Veya bu komutları sırasıyla cmdyi yönetici olarak açıp gir sonrasında pcni yeniden başlat.
netsh WinHTTP Reset proxy
netsh winsock reset
netsh advfirewall reset
ipconfig/flushdns
netsh interface ipv4 reset
netsh interface ipv6 reset
ipconfig /registerdns
ipconfig /displaydns
netsh int ip reset all
ipconfig/release
ipconfig/renew
ipconfig/flushdns
Local ip değişmek istiyorsan modemine iğne veya panelden reset atıp 1kez aç kapat yap ve bu kodları gene gir değişir. Bu sadece statik ip için.
ipconfig /flushd
görev başarsız askerProgramsız eklentisiz kolay bir şekilde IP adresinizi değiştirin.
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
bu kodları not defteri icine kaydedip uzantısını farklı kaydet deyip .bat diye kayıt edin
ornek: ipdegistir.bat olcak dosya ısmı masaustune koyun her tıkladınızda dns ip degisecek.
rapıdshare den dosya ındırdıgınızde beklemenıze gerek kalmadan bır cok dosyayı boyle
local knk modem cok yorucu oluyorModemi aç kapat yapabilirsin geçici bir ip ile açılıyor.
Veya bu komutları sırasıyla cmdyi yönetici olarak açıp gir sonrasında pcni yeniden başlat.
netsh WinHTTP Reset proxy
netsh winsock reset
netsh advfirewall reset
ipconfig/flushdns
netsh interface ipv4 reset
netsh interface ipv6 reset
ipconfig /registerdns
ipconfig /displaydns
netsh int ip reset all
ipconfig/release
ipconfig/renew
ipconfig/flushdns
Local ip değişmek istiyorsan modemine iğne veya panelden reset atıp 1kez aç kapat yap ve bu kodları gene gir değişir. Bu sadece statik ip için.
bendede aynı sorun vardı bunu yap kanka oluyor denendi onaylandıProgramsız eklentisiz kolay bir şekilde IP adresinizi değiştirin.
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
bu kodları not defteri icine kaydedip uzantısını farklı kaydet deyip .bat diye kayıt edin
ornek: ipdegistir.bat olcak dosya ısmı masaustune koyun her tıkladınızda dns ip degisecek.
rapıdshare den dosya ındırdıgınızde beklemenıze gerek kalmadan bır cok dosyayı boyle
olmuyor?bendede aynı sorun vardı bunu yap kanka oluyor denendi onaylandı