İp Tv Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Bende ip tv almayı düşünüyorum daha yeni dsmart ile sözleşme bitti ip tv alıp denemek istiyorum :)

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
alfa IP TV ( f harfi turuncu olan ) yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum gerçekten sorun yaşamadım şu ana kadar. ilk üyelikten sonra 2. 3. 4. her seferinde özellikle müşteri hiz. ile konuşarak extra indirimler aldım tavsiye ederim pişman olmazsın. Kaliteli film arşivi de var. mobil ve pc uygulamaları da güzel.

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Her şeyin ücretsizi var neden para ödeyesin ki?

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Her şeyin ücretsizi var neden para ödeyesin ki?
farklı bir bakış açısı ama IP tv dünyanın bütün kanallarının tek bir uygulamada olmasını saglıyor ( %80 oranında k bütün kanallar) o yüzden bununda bir bedeli olmalı bence.
örnegin her şeyin bedavası varsa evinde ki tv uydu'dur onda bile ilk kurulumda belirli bir ücret ödemen gerekiyor.

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
farklı bir bakış açısı ama IP tv dünyanın bütün kanallarının tek bir uygulamada olmasını saglıyor ( %80 oranında k bütün kanallar) o yüzden bununda bir bedeli olmalı bence.
örnegin her şeyin bedavası varsa evinde ki tv uydu'dur onda bile ilk kurulumda belirli bir ücret ödemen gerekiyor.
Ben TV izlemediğim için öyle söyledim :D Arada bir spor programları izliyorum onu da internetten işte :) Sürekli izliyorsan tabii ki ödenebilir.

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
İnternet bağlantı hızınız ne kadar acaba ? Ve ortalama kullanıcı sayısı?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
güzel bence dene.
Post automatically merged:

çok fazla reklamı oldu bu ip tv sevmiyorum artık.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ben güzel ip tv diye birşey kullanıyorum fena değil

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
abı sen olaya baya edebıyat tarzında yaklasmıssın ya duz mantık kur gec :D

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
öneriyorum test alıcaksan iptvserver dan rahatlıkla 1 gunluk test alabılırsn

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Sağlam kaliteli bir yerden almak gerekiyor birkaç ay sorunsuz kullansanızda son aylarda anlamsız bir şekilde yayınlar kapatılıyor birkaç sefer başıma gelmedi değil son 1 ay kala panelden iptal ettiler üyeliği bu işe ilk bulaştığı zamanlar (bulaştığım) diyorum çünkü bu işinde kumar oynamaktan hiç farkı yok ne çıkacağı belli olmuyor çok memnuda kalıyorsunuz dolandırılıyorsunuz da o yüzden alacaksanız kişisel tavsiyem olur aylık olarak alıp deneyin seneliğe girmeyin kesinlikle büyük risk almak demek. Özelden yolladım senelerdir kullanmaktayım almadan önce test yayını talep edebilirsin veriyorlardı 24 saatlik bu arada ben maç yayınları sırasında test yayını talep etmiştim sorgusuz sualsizde vermişlerdi özellikle maç yayınları sırasında belli oluyor zaten herşey.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
iyi bir satıcı bulmak lazım yoksa yerler adamı :) ortalık çakal dolu

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim bana istediğini sorabilirsin bu konuda yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum . artık kurdu oldum desem yeridir. aklına takılan herhangi bir şey varsa yaz bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...