Üye
Bende ip tv almayı düşünüyorum daha yeni dsmart ile sözleşme bitti ip tv alıp denemek istiyorum 
Şu an hala aklımda ama kararsız kaldım ya.Bende ip tv almayı düşünüyorum daha yeni dsmart ile sözleşme bitti ip tv alıp denemek istiyorum![]()
Hocam alın alında öyle yıllık falan almayın 3 aylık almanızı tavsiye ederimalmayayım mı şimdi?
En azından denemek için kesinlikle haklısınHocam alın alında öyle yıllık falan almayın 3 aylık almanızı tavsiye ederim
My brother if someone answer and it is safe can you message me so I can check it.I decided to buy IP TV, is there anybody already using it? and recommend a site that I can trust and buy?
farklı bir bakış açısı ama IP tv dünyanın bütün kanallarının tek bir uygulamada olmasını saglıyor ( %80 oranında k bütün kanallar) o yüzden bununda bir bedeli olmalı bence.Her şeyin ücretsizi var neden para ödeyesin ki?
Ben TV izlemediğim için öyle söyledimfarklı bir bakış açısı ama IP tv dünyanın bütün kanallarının tek bir uygulamada olmasını saglıyor ( %80 oranında k bütün kanallar) o yüzden bununda bir bedeli olmalı bence.
örnegin her şeyin bedavası varsa evinde ki tv uydu'dur onda bile ilk kurulumda belirli bir ücret ödemen gerekiyor.
abı sen olaya baya edebıyat tarzında yaklasmıssın ya duz mantık kur gecfarklı bir bakış açısı ama IP tv dünyanın bütün kanallarının tek bir uygulamada olmasını saglıyor ( %80 oranında k bütün kanallar) o yüzden bununda bir bedeli olmalı bence.
örnegin her şeyin bedavası varsa evinde ki tv uydu'dur onda bile ilk kurulumda belirli bir ücret ödemen gerekiyor.