IP , VPN Banı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Beyler VPN banı yedim. Hwid banı kaldırıyorum yani siliyorum ama gene oyuna girdiğimde atlarken bu hatayı veriyor. Yardım lütfen...

4GG3Lq.png

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Amazonun free vpn servisi var 1 yıllık, aylıkta 15gb trafik veriyo. Onu rahatlıkla kullanabilirsin kurulum klavuzu vs internette var zaten. Fortnite oyun başı 5 ila 10mb arası yiyor. Yani problem çıkmaz.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Amazonun free vpn servisi var 1 yıllık, aylıkta 15gb trafik veriyo. Onu rahatlıkla kullanabilirsin kurulum klavuzu vs internette var zaten. Fortnite oyun başı 5 ila 10mb arası yiyor. Yani problem çıkmaz.
Banı kaldırmanın başka yöntemi yok mu reis ? Birde Grafikleri daha da düşürüp +60 FPS alma yöntemi vs. yapabilir misin ?

Vpn programı olarak SafeIP var bende ama oyuna girerken bunu rahatlıkla fark ediyor ve oyuna giremiyorum. :/

Cevabın için teşekkürler bu arada.

Üye
8 HİZMET YILI
aynısı bende de oldu allah rızası için yardım edin ne yaptıysam düzelmedi lütfen yardım edin

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
cyberghost ***** olarak indir dene olmaz yabancı sitelerde nordvpn hesapları var onları al de. nordvpn kesin işini görür .

Üye
8 HİZMET YILI
ben bilgisayara format attım kurtuldum bu ban illetinden sizde format atın kurtulun

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
V3Zz8Z.png

ne yaptıysam olmadı ney bu sorun anlamadım konu acamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...