Çözüldü İPad yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
İPad imde ios son sürüm yüklü güncel. fakat appstore da uygulama indirmiyor 12.0 ve üstü olması gerek diyor

Çözüm
Bazı uygulamalar indirilebilir ancak cihazınızla uyumlu olmayabilir. Bu durum genellikle App Store’da uygulama sayfasında bir diyalog kutusuyla açıklanır. Ancak uygulama yeni veya beta sürümüyse, uyumluluk sorunları yine de ortaya çıkabilir.

Yine de şunu denemenizde fayda var
Ayarlar>Genel>Sıfırla>Ağ Ayarlarını Sıfırla

Sorun sunucu bazlı da olabilir. Cihazınızın ağ ayarlarını sıfırlayın.
Bu işlem sadece ağ ayarlarınızı sıfırlar. (Wi-Fi parolası vs.)
Şarjınızın %50 üzerinde olmasına da dikkat edin.
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kardeşim youtubeden bak yoksa tableti sıfırlamanı öneririm ama yedekle fotoğraf ve bilgilerin varsa :)

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Yazılımsal bir hata olabilir. Son güncellemeyi ne şekilde cihazınıza uyguladınız. Recovery moda alıp iTunes aracılığıyla cihaza bilgisayar üzerinden manuel bir şekilde son sürümü tekrar yüklemenizi öneririm.

Bu işlemde dikkat etmeniz gereken tüm ayarlarınızın, profillerinizin ve uygulamalarınızın silinecek olması.
Temiz bir yedek ile bu işlemi yapmanızı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yazılımsal bir hata olabilir. Son güncellemeyi ne şekilde cihazınıza uyguladınız. Recovery moda alıp iTunes aracılığıyla cihaza bilgisayar üzerinden manuel bir şekilde son sürümü tekrar yüklemenizi öneririm.

Bu işlemde dikkat etmeniz gereken tüm ayarlarınızın, profillerinizin ve uygulamalarınızın silinecek olması.
Temiz bir yedek ile bu işlemi yapmanızı öneririm.
zaten itunes üzerinden pc ye bağlayıp güncelledim kardeşim, sıfırladımda tekrarda güncelledim aynı sorun

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
zaten itunes üzerinden pc ye bağlayıp güncelledim kardeşim, sıfırladımda tekrarda güncelledim aynı sorun

Bazı uygulamaların kendi yazılımsal hatası olabilir. Anlattığınız şekilde güncellemeyi yaptığınıza göre sizin cihazınızda bir problem yok gibi gözüküyor. İndirmeye çalıştığınız uygulama nedir? Her uyguluma için mi aynı sorun söz konusu?

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Bazı uygulamalar indirilebilir ancak cihazınızla uyumlu olmayabilir. Bu durum genellikle App Store’da uygulama sayfasında bir diyalog kutusuyla açıklanır. Ancak uygulama yeni veya beta sürümüyse, uyumluluk sorunları yine de ortaya çıkabilir.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI

böyle düzeliyor galiba bende denemiştim bir ara böyle bir şeyler hatırlıyorum haklı olabilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...