Ultra Üye
Aga zaten başka marka alsa 6-7 sene bile kullanabileceği telefonlar var o fiyataHocam alırsan, 4-5 sene telefon değiştirmene gerek kalacağını zannetmem. Bütün ihtiyacını karşılar.
Şunu söylemeye çalıştım dostum. IPhone'lar genel olarak sağlam ve güzel telefonlar. Bunun dışındaki markalarda pek tabii uzun ömürlük telefonlar mevcut. Fakat Arkadaş IPhone 11 almak istediğini söylemiş. Bende ona göre yorum yaptım. Şuan benimde kullandığım telefon Xiaomi. Eğer IPhone almaktan vazgeçerse arkadaş o zaman farklı konuşuruzKameraman değilsen gereksiz pahalı daha iyi performansta telefon bulunur ayrıca daha uzun ömürlü xioami markasından bir telefon almanızı öneririm
Post automatically merged:
Aga zaten başka marka alsa 6-7 sene bile kullanabileceği telefonlar var o fiyata
iphone 11 kullanıyorum 2023 ocakda aldım ama yurt dışından aldım gürcistandan 128 gb kayıtla birlikte 13.500 e falan getirdim tr de 128 gb şuan 23 k gibi sanırım bi fiyatla dolaşıyor bence bu fiyata alınmaz derimÖncelikle selam ben apple 11 almayı düşünüyorum bu devirde artık alınırmı alınmazmı kararsız kaldım sizlere sormak istedim lütfen yorum kasmak icin yazmayın yazarken nedenini de yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?