iPhone 11 mi yoksa Note 20 Ultra mı almalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kullanacagın alana göre değişir sosyal medyada aktif biriysen iphone al bence ama onun dışında oyundur falan oynuyosan samsung

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kesinlikle iphone 11 almalısın bayadır kullanıyorum sıfır sorun yaşadım apk dosyaları diyorlar onlara aldırış etme iphonede .ipa var apk gibi indirmeni sağlar oyunları hileli oyunları bence androidden uzak durmalısın ios candır gerisi heyecandır hatta imkanın varsa xs max almalısn

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
her zaman iphone cihaz benim için öndedir çünkü telefonlar aşırı uzun ömürlü işlemcileri iyi ve ios işletim sistemi müthiş bir performans sağlıyor ayrıca güvenliği vs aşırı iyi altın iletken kullanması gibi özellikleride performansı arttırıyor tek kötü yanı şarjı hızlı bitiyor çıktığı günden beri iphone 11 kullanıyorum o fiyata alabileceğim en iyi telefon buydu tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
note 20 daha mantıklı geliyor

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
iPhone kullanıcısı isen iPhone ile devam et derim ama oyun oynuyorsan sürekli APK için note 20 ultra derim.

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
ben birşey alacakken alacağım şeyi nerede ve nasıl kullanacağıma bakarım.
telefonda ise telefonda nasıl vakit geçireğim daha çok ne yapacağım diye sorduğumda sosyal medya ve oyun olduğunu buldum.
daha sonra elimdeki paraya yakın veya az telefonların listesini çıkarttım (epey diye site var ordan karşılaştırdım) taaa ki birkaç seçenek kalana kadar.
sana bi önerim var iphone veya samsung yerine başka modellere de bakmalısın. çünkü ben telefon alırken hiç bilmediğim bir markadan aldım ve aşırı memnunum telefondan bence iki markaya kalma ve karşılaştırarak git. internetten videolar izle (gözlemle)

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Eğer fotoğraf amaçlı ise iPhone 11 daha iyi bir seçim olacaktır ama oyundur, full versiyon uygulama kullanmadır vs Note 20 daha iyi bir seçim olacaktır. Genel olarak baktığımızda ikiside çok iyi telefonlar eğer satma vs tarzında düşüneceksen kesinlikle iPhone 11 al çünkü 2. el fiyatları falan çok oynamıyor ama android öyle değil

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
iphone 11 bence daha iyi bir iphone kullnacıı olarak tavsiye ederim tercih et

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
yıllarca kütük telefonlar kullandığım için ıphone 11 nimet gibi geldi. Note 20yi bilmiyorum o yüzden 11 akar

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kullanımın sosyal medyalardan ve fotoğraf videodan ibaretse iphone. Ama apk , maç izleme, 3. Parti uygulamalar falan ise note 20 ultra.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bence iphone hocam samsung 1 senede stabilitesini bozuyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
mobil oyunlarda hile falan yapacaksan note 20 ultra alsaydın

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
20 ultra tabii ki

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka yıllardır casper samsung ve birsürü android telefonun en iyilerini amiral gemilerini kullandım . iphonu tek geçerim şuan 11 kullanıyorum böyle rahatlık böyle serilik hızlık yok ve. kamerası falan çok iyi ve aşırı hızlı hiçbir an kaçmıyor birde bütçe varsa apple watch alırsın manyak olur çok kolaylaştırır hayatını.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Iphone hastası biri olarak kesinlikle Iphone 11 diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...