Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kesinlikle iphone 11 almalısın bayadır kullanıyorum sıfır sorun yaşadım apk dosyaları diyorlar onlara aldırış etme iphonede .ipa var apk gibi indirmeni sağlar oyunları hileli oyunları bence androidden uzak durmalısın ios candır gerisi heyecandır hatta imkanın varsa xs max almalısn
her zaman iphone cihaz benim için öndedir çünkü telefonlar aşırı uzun ömürlü işlemcileri iyi ve ios işletim sistemi müthiş bir performans sağlıyor ayrıca güvenliği vs aşırı iyi altın iletken kullanması gibi özellikleride performansı arttırıyor tek kötü yanı şarjı hızlı bitiyor çıktığı günden beri iphone 11 kullanıyorum o fiyata alabileceğim en iyi telefon buydu tavsiye ederim
ben birşey alacakken alacağım şeyi nerede ve nasıl kullanacağıma bakarım.
telefonda ise telefonda nasıl vakit geçireğim daha çok ne yapacağım diye sorduğumda sosyal medya ve oyun olduğunu buldum.
daha sonra elimdeki paraya yakın veya az telefonların listesini çıkarttım (epey diye site var ordan karşılaştırdım) taaa ki birkaç seçenek kalana kadar.
sana bi önerim var iphone veya samsung yerine başka modellere de bakmalısın. çünkü ben telefon alırken hiç bilmediğim bir markadan aldım ve aşırı memnunum telefondan bence iki markaya kalma ve karşılaştırarak git. internetten videolar izle (gözlemle)
Eğer fotoğraf amaçlı ise iPhone 11 daha iyi bir seçim olacaktır ama oyundur, full versiyon uygulama kullanmadır vs Note 20 daha iyi bir seçim olacaktır. Genel olarak baktığımızda ikiside çok iyi telefonlar eğer satma vs tarzında düşüneceksen kesinlikle iPhone 11 al çünkü 2. el fiyatları falan çok oynamıyor ama android öyle değil
kanka yıllardır casper samsung ve birsürü android telefonun en iyilerini amiral gemilerini kullandım . iphonu tek geçerim şuan 11 kullanıyorum böyle rahatlık böyle serilik hızlık yok ve. kamerası falan çok iyi ve aşırı hızlı hiçbir an kaçmıyor birde bütçe varsa apple watch alırsın manyak olur çok kolaylaştırır hayatını.