bu arada resmi firmalar ismini sıklıkla duyduğumuz.Herkes kafasına göre fiyat biçiyor, sazan avında çoğu. sitelerdekiler sıkıntılı olup belirtilmiyor olabiliyor bazen eğer 0 değillerse tabii dediklerin. Elden insanlar daha güvenilir vesaire olarak pahalandırıyor diye düşündüm de o da saçma. Mantık bulamadım
Genel düşük fiyat yapmaları normal o zaman. 11 Fiyatları zaten 7-8k olarak değişiyor genelde. Elden fiyatlar hakkında pek bir bilgim yok.bu arada resmi firmalar ismini sıklıkla duyduğumuz.
elden aldığımız da 8k fakat sitede 7k gösteriyor işin ilgiç tarafıda buGenel düşük fiyat yapmaları normal o zaman. 11 Fiyatları zaten 7-8k olarak değişiyor genelde. Elden fiyatlar hakkında pek bir bilgim yok.
Site üzerinden nasıl elden alıyorsun ki orasını anlayamadım tamelden aldığımız da 8k fakat sitede 7k gösteriyor işin ilgiç tarafıda bu
site üzerinden elden almıyorsun bahsettiğim site içerisinde a dan z ye hersey var telefonu kargoyla gönderiyorlar ve güvenilir bir site. eldan iste bayiden satın almayı kasdetmiştim.Site üzerinden nasıl elden alıyorsun ki orasını anlayamadım tam
Anladım genel bir elektronik eşya sitesi sandım başta. Elden alımlarda yoruluyorlar diye mi pahalılaştırdılar acabasite üzerinden elden almıyorsun bahsettiğim site içerisinde a dan z ye hersey var telefonu kargoyla gönderiyorlar ve güvenilir bir site. eldan iste bayiden satın almayı kasdetmiştim.
hahahahahaAnladım genel bir elektronik eşya sitesi sandım başta. Elden alımlarda yoruluyorlar diye mi pahalılaştırdılar acaba![]()
Yasak maalesefsite linkleri ile önerebilir misiniz?
Hope allIm getting iphone 13 pro as a gift for my father
Bro it will always have a different performance every brand new iphoneBro they dont have a huge performance jumpo
Like they had inb i12