iPhone 11'den iPhone 12'ye geçmeye değer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Krallar selamlar. 11 kullanıyorum, gayet yeterli işimi falan çok da görüyor. Hiç eksi noktasını görmedim, çok şükür. 9 ay da garantisi devam etmekte ve Apple Watch Series 5 kullanıyorum yanında. Saat bağımlılığım vallahi var :D Şimdi birisi ile hem telefonu hem saati verip iPhone 12 ile takaslama şansım var. Sizce geçmeli miyim? Çok fazla araştırma yaptım ve sonuç olarak şunu öğrendim ki 12'nin bir kaç artısı var:
  • Ekranı kalitesi çok iyi.
  • 5G desteği var.
  • A14 Bionic işlemci kullanıyor. 11'de A13 bionic kameralar araştırmalarım doğrultusunda aynı.
Çok arada kaldım, geçsem mi geçmesem mi diye saati vereceğim. O biraz beni tedirgin etti sadece. Sizlerin de yorumunu almak istedim. iOS'da bilgili, kullanmış ve tecrübe etmiş hocalarım yorum yaparsa çok sevinirim. Dediğim gibi saat bağımlılığım var yıllardır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Geçmeyi düşünüyorsan 13'e geç maddi durumun var ise 12'nin modası geçiyor.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba, iPhone 11 ile 12 arasında pek fark yok bence değmez. 11'in fiyatı 14.000 TL, 12'nin fiyatı 18.500 TL. Kamerası ekranı çoğu şey birbirine çok yakın, arada ufak farklar var. Apple Watch 5 ve iPhone 11 verip sadece iPhone 12 almak hiç mantıklı değil.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Krallar selamlar. 11 kullanıyorum, gayet yeterli işimi falan çok da görüyor. Hiç eksi noktasını görmedim, çok şükür. 9 ay da garantisi devam etmekte ve Apple Watch Series 5 kullanıyorum yanında. Saat bağımlılığım vallahi var :D Şimdi birisi ile hem telefonu hem saati verip iPhone 12 ile takaslama şansım var. Sizce geçmeli miyim? Çok fazla araştırma yaptım ve sonuç olarak şunu öğrendim ki 12'nin bir kaç artısı var:
  • Ekranı kalitesi çok iyi.
  • 5G desteği var.
  • A14 Bionic işlemci kullanıyor. 11'de A13 bionic kameralar araştırmalarım doğrultusunda aynı.
Çok arada kaldım, geçsem mi geçmesem mi diye saati vereceğim. O biraz beni tedirgin etti sadece. Sizlerin de yorumunu almak istedim. iOS'da bilgili, kullanmış ve tecrübe etmiş hocalarım yorum yaparsa çok sevinirim. Dediğim gibi saat bağımlılığım var yıllardır.
Değmez tabii ki alacaksan 13 al. Hem daha güncel olur hem de daha iyi performans.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Apple her sene yeni bir marka çıkarıyor neredeyse :D O yüzden değeceğini düşünmüyorum, desteği de hâlâ devam ediyor. Uzun bir süre de devam edecektir, bir de saat bağımlılığın da varmış. Saati de verip takas etmek hiç mantıklı değil :) O yüzden takas teklifini reddet derim.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hocam 12 Pro Max olsa anlarim da yani düz 12 icin gereksiz bir para harcama olur. 11 Pro alsan daha iyi :D

Trashware
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bence değişme ama sonradan 11'e güncelleme gelmeme ihtimali var.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Değmez Hocam o artılara o para verilmez zaten iphone da daha çok isim satın alıyosun telefon değil

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
paran varsa geç aralarında çok bi fark olduğunu düşünmüyorum zevk meselesi :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
değmez ekstra özelliği yok denecek kadar az

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Maddi durumun varsa direk 13 Geç Cano

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bence hiç değmez dostum kolundaki saati de verip bir telefon alacaksın apple watch 5 dan da olacaksın ufak bir farktan dolayı değmez
Başka model üst düzey bir telefona geçiş yapıyorum deseydin iphone ve watch ı sat derdik

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Bence değmez 11 pro kullanıcısının gayet mennunum alacak gücüm var ama çoğu oyunda ala bildiğin max fps nerdeyse aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...