Onaylı Üye
sadece boyut farkı var ve 12 minide sarj bi tık daha hızlı biter boyut tercihi meselesi tamamen
bence 12Beyler selamlar, iphone almayı düşünüyorum ama 11, 12 mini ve 12 arasında kaldım kullananlar önerilerini yapabilir mi kameraları arasında çok fark var mı? ve ya 12 ve 12 mini arasında hız farkı çok varmıdır? 11 ile aralarında fark olacağı kesin 12 ve 12 mini arasında da değerlendirme yapabilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum.
kanka 11le 12 arasında çok büyük bir fark yok 11 alman daha karlı olabilir uzun vadede sonucu ne olur emin değilim ama 11in baya kaliteli olduğunu deneyimledim ben.Beyler selamlar, iphone almayı düşünüyorum ama 11, 12 mini ve 12 arasında kaldım kullananlar önerilerini yapabilir mi kameraları arasında çok fark var mı? ve ya 12 ve 12 mini arasında hız farkı çok varmıdır? 11 ile aralarında fark olacağı kesin 12 ve 12 mini arasında da değerlendirme yapabilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum.
miniyle arasında çok fark oynuyoihtiyacınıza bağlı olmakla birlikte 1 yıl 12 kullanıp 13 e geçtim, 12 tavsiye ederim... ekranın büyük olması önemli