12 nin designını da seviyorm ama 13 e pek kanım ısınmadı yani bazen 13 e geçmektense 12 pro max fln alırım diyorum 2 seneyeDesign olarak vesaire 11 daha hoş fakat 13'ün kamerası ve işlemcisi olsun daha iyi ve bir nevi rahatlık sağlıyor. Tavsiyem alabilirsin ama 11 design'ını seviyorsan değişmeyedebilirsin
12 ile 13 arasında pekte fark yok ya 13 alman bence daha iyi olur 12 düşünüyorsan12 nin designını da seviyorm ama 13 e pek kanım ısınmadı yani bazen 13 e geçmektense 12 pro max fln alırım diyorum 2 seneye
Çerçeve aynı arkadaki kamera falan pek umursamadım renk ve ekran konusunu sevmedim.12 ile 13 arasında pekte fark yok ya 13 alman bence daha iyi olur 12 düşünüyorsan
Kanka nası yok bea var farkBence 11-12-13 farkları yok gibi .
Kanka nası yok bea hem kozmetik hemde donanım açısından fark var bayaBence 11-12-13 farkları yok gibi .
Hiçbir fark yok muhtemelen satılan yerler sağlamsabende 11 kullanıyorum 11 max geçmeyi planlıyorum ama çok garip bi şekilde bazı yerlerde 13 k iken bazı yerlerde 16k aralarındaki farkı çözebilmiş değilim
legendaryyyyyi use iphone 4
iphone 13'ü sevdiğimi biliyorsun ama bu biraz garip biliyorsun hiçbir şeyi değiştirmediler sadece arka kamerayı büyüttüler bu yüzden beğenmedimBen iPhone 11 kullanıyorum her yıl telefon değiştirmeyi düşünüyorum 1 versiyon üste taşımak örn 11>12>13 gibi. Ben 12 yerine direk 13 alacağım 2022 de fakat yeni iPhone 13 tasarımı ekranı falan pek hoşuma gitmedi kullanan var mı ? Hissiyatı nasıl ? iPhone 11/12 den iPhone 13 e geçen birisi anlatırsa daha iyi olur.
if its the pro ones yes it does have but the mini and the normal iphone 13 doesnt have 120hziPhone 13 has 120hz screen with much better specs
nah its just everyone chatting about random thingsi wonder why everyone likes iphone that much , i'm android fan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?