Seçkin Üye
İphone 6 için dayanıklı bir batarya arıyorum önerileriniz nelerdir
Aynenherkesle aynı fikirdeyiz![]()
Sanırım quatro yu tercih edicemquatro batarya iyidir
Deji markası var birde ikisini araştırayım hangisi iyiyse artıkSanırım quatro yu tercih edicemTeşekkürler
deji de iyi diye biliyorum genelde çoğu telefoncular deji takarSanırım quatro yu tercih edicemTeşekkürler
Post automatically merged:
Deji markası var birde ikisini araştırayım hangisi iyiyse artık![]()
Bakalım artık hangisi daha iyideji de iyi diye biliyorum genelde çoğu telefoncular deji takar
ilk defa bu forumda duydum ne malı peki ?quatro batarya iyidir
çin diye biliyorumilk defa bu forumda duydum ne malı peki ?
7 plusum var fiyatları ne bunların hocamBir İos tamircisi olarak 2 marka önerim var sana. 1 Deji evet çok güzel bir batarya uzun ömürlü 5-6 ayı yedikden sonra onunda performansı düşüyor. Linktech in %20 performance geliştirilmiş bataryası mevcut onu kullan firma batarya ya şişme garantisi de veriyor.
Bir telefon tamircisinde bu işlemi yaptırırsanız 200 ila 220 lira arası bedel ödemek zorunda kalırsınız. Yok ben bu bataryayı değiştiririm az çok anlıyorum bu işlerden diyorsanız. kendi resmi sitelerinde 120 ila 150 lirası bi fiyata temin edebilirisiniz.7 plusum var fiyatları ne bunların hocam
hocam orta tuş tamirinde parmak izi çalıştırılabilir miBir telefon tamircisinde bu işlemi yaptırırsanız 200 ila 220 lira arası bedel ödemek zorunda kalırsınız. Yok ben bu bataryayı değiştiririm az çok anlıyorum bu işlerden diyorsanız. kendi resmi sitelerinde 120 ila 150 lirası bi fiyata temin edebilirisiniz.
Kendi orjinal tuşu üzerinde ise eve parmak izi tamirini yapıyoruz ama tek bir şart ile orta tuşun yüzeyi kırık olamayacakhocam orta tuş tamirinde parmak izi çalıştırılabilir mi
çok pahalı oluyor öyleorjinalinden baska kullanmamanı onerılırım aga telefona zarar verıyo kasma felan yapıyo dıye bılıyorum