25 Ara 2015 #1 n3ujx N Uzman Üye Katılım 5 Eyl 2015 Mesajlar 227 Tepki puanı 3 Yaş 30 10 HİZMET YILI kendi tasarımlarımdır öyle fazla abartılacak derecede uğraşmadım, isteyen indirebilir... yenileri eklenecektir...
kendi tasarımlarımdır öyle fazla abartılacak derecede uğraşmadım, isteyen indirebilir... yenileri eklenecektir...
25 Ara 2015 #2 Serenity Eternal Birfea Uzman Üye Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 257 Tepki puanı 10 Ödüller 9 Yaş 26 10 HİZMET YILI Lütfen daha net wallpaper'ler paylaşınız. Net wallpaperler paylaştığınız taktirde konunuz onaylanacaktır.
Lütfen daha net wallpaper'ler paylaşınız. Net wallpaperler paylaştığınız taktirde konunuz onaylanacaktır.
25 Ara 2015 Konuyu başlatan #3 n3ujx N Uzman Üye Katılım 5 Eyl 2015 Mesajlar 227 Tepki puanı 3 Yaş 30 10 HİZMET YILI Rasyonel' Alıntı: Lütfen daha net wallpaper'ler paylaşınız. Net wallpaperler paylaştığınız taktirde konunuz onaylanacaktır. Genişletmek için tıklayın ... kardeş şahsen benim telefonumda çok netler burda sana net gelmeyebilir fakat telefona koyduğunda net olduğunu göreceksin
Rasyonel' Alıntı: Lütfen daha net wallpaper'ler paylaşınız. Net wallpaperler paylaştığınız taktirde konunuz onaylanacaktır. Genişletmek için tıklayın ... kardeş şahsen benim telefonumda çok netler burda sana net gelmeyebilir fakat telefona koyduğunda net olduğunu göreceksin
17 May 2016 #4 WhispeR W Üye Katılım 14 May 2016 Mesajlar 42 Tepki puanı 1 Yaş 26 10 HİZMET YILI RESİMLER YİNE GÖZÜKMÜYOR!!!!