iphone 7 ios 14

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
beyler sizde de ios 14 yükledikten sonra iphone 7 veya daha farklı cihazda donma kasma oluyor mu

Üye
6 HİZMET YILI
Hayır ben yaşamadım da siz oyunlardaki kasmadan mı bahsediyorsunuz genel olarak mı ?

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu Apple firmasının genel sorunu maalesef. Güncellemeleri yeni nesil telefonlara yaptıkları için eski modellerde benzer sorunlar yaşanabiliyor. Tek çareniz sürümü düşürmek olacaktır.

Adaletten Bahsetmeyin Bana Hani Nerde Adalet
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Dostum Öyle Birşey Hiç Yaşamadım Sıkıntı Sende Sil Bence

Üye
5 HİZMET YILI
Dostum bende 7 kullanıyorum sürümle çok alakası yok telefon zamanla eskiyo hafıza doluyo pil ömrü azalıyo

Süper Üye
6 HİZMET YILI
kasma yaşamadım ben sıkıntısız çalışıyor fakat pil ömründe ciddi bir düşme yaşanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ios hayatımda kullanmadım en güzeli android benim açımdan en azından böyle şeyler olmuyor onda

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ben yaşamadım aksine hızlanmış

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
knka bende 7 plus var ios 14 yükledim birşey olmadı yani donma kasma heran gibi bir sıkıntı yoktu telefondan telefona değişiyor apple sacmalığı

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hayır ben yaşamadım da siz oyunlardaki kasmadan mı bahsediyorsunuz genel olarak mı ?
genel olarak parmak izini okuttuktan sonra 2-3 saniye ksıyor ana ekranda sonra düzeliyor
Bu Apple firmasının genel sorunu maalesef. Güncellemeleri yeni nesil telefonlara yaptıkları için eski modellerde benzer sorunlar yaşanabiliyor. Tek çareniz sürümü düşürmek olacaktır.
sürümünü nasıl düşürebilirim peki
sürümünü nasıl düşürebilirim peki
knka bende 7 plus var ios 14 yükledim birşey olmadı yani donma kasma heran gibi bir sıkıntı yoktu telefondan telefona değişiyor apple sacmalığı
aynen knk olabilir ya saçma ama gartantiye götürdüm ios 14 yüklemenden önce pili filan sıkıntılıydı dedim gitmişler ekranı degiştirmişler olaya bak

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Genellilkle kasma değil de iyileşme hızlanma var gibi telefonun dolmuş olabilir sen de sıkıntı sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Genellilkle kasma değil de iyileşme hızlanma var gibi telefonun dolmuş olabilir sen de sıkıntı sanırım
ayenn bende biraz fala program var ondan sanırım teşekkürlşer herkese
bu arada iphonede kullandıgınız en iyi uygulama ne

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
iphone 8 kullanıcısıyım öyle bi sorunla karşılaşmadım senden kaynaklanan bi problem olabilir

Üye
5 HİZMET YILI
bro the problem is that apple ignores "old" cell phones and stops sending updates and so probably your cell is out of date

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
11 var bende tam aksine daha akıcı oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...