ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Merhaba arkadaşlar ben iPhone 7 Plus kullanmaktayım iOS 13 e geçtim varsa benim gibi iPhone 7 Plus kullanan ve iOS 13 yüklemişse bu güncellemeden memnun musunuz ?
Bazılarında ,uygulamaların ikonu değişmişHayırlı olsun yeni sürümün. neler geldi arayüzde falan değişiklik varmı
Koca sürümde tek ikonmu değiştiBazılarında ,uygulamaların ikonu değişmiş
Açılışlarda değişti mesela Wi-Fi ye basılı tutunca aktif olan Wi-Fi ler gözüyor değişen çok şey varKoca sürümde tek ikonmu değişti![]()
Şehir efsanelerinden bahsediyorsun bu durum android de özeliPhone 7 Plus kullanıcısıyım iOS 12.4 de bıraktım ve jailbreak uyguladım cihazıma. iOS 13 ün bütün özelliklerini tweak olarak yükledim performansta düşüş yaşamayıp eklentilerimi kullanmaya devam ettim. iOS 13 ün tek sevdiğim tarafı karanlık mod ve ses kısma yükseltme ekranı değişikliği onları da tweaklarla yapalı yıllar oluyor.
iOS 13 e geçmek gereksiz ve sadece telefonunuzu yavaşlatır.
Açılışlarda değişti mesela Wi-Fi ye basılı tutunca aktif olan Wi-Fi ler gözüyor değişen çok şey var
Post automatically merged:
Şehir efsanelerinden bahsediyorsun bu durum android de özel![]()
Applenin yavaşlattığını biliyordumda mesela yavaş yavaşmı yavaşlatıyorlar.birandamı yavaşlatıyorlarApple bu konuda dava edildi ve apple bu davayı kaybetti. Apple telefon yavaşlatma davası diye ararsan bulursun.
Ayrıca ayarlardan telefonunun bundan etkilenip etkilenmediğini görmek için Ayarlar -> Pil -> Batarya Sağlığı kısmından erişip durumu görebilirsin.
Bu sırf Androidlere özel dğeil çoğu teknolojik alete özel bir pazarlama tekniğidir. Ansiklopedik yani terimsel adı "Planlı Eskitme" olarak geçer. Gene basit bir google araştırması ile hakkında bilgi edinebilirsin.
Ve kontrol merkezinden basılı tutarak erişme yine jaikbreakda uzun süredir mevcuttu. Bunu yapan 2 tweak adını vereyim hatta
"WeatherVane" (Ücretli)
"QuickCC" (Ücretsiz)
Applenin yavaşlattığını biliyordumda mesela yavaş yavaşmı yavaşlatıyorlar.birandamı yavaşlatıyorlar
Pil % kaç oldu mu bunu anlarız yavaşladığını?Apple bu konuda dava edildi ve apple bu davayı kaybetti. Apple telefon yavaşlatma davası diye ararsan bulursun.
Ayrıca ayarlardan telefonunun bundan etkilenip etkilenmediğini görmek için Ayarlar -> Pil -> Batarya Sağlığı kısmından erişip durumu görebilirsin.
Bu sırf Androidlere özel dğeil çoğu teknolojik alete özel bir pazarlama tekniğidir. Ansiklopedik yani terimsel adı "Planlı Eskitme" olarak geçer. Gene basit bir google araştırması ile hakkında bilgi edinebilirsin.
Ve kontrol merkezinden basılı tutarak erişme yine jaikbreakda uzun süredir mevcuttu. Bunu yapan 2 tweak adını vereyim hatta
"WeatherVane" (Ücretli)
"QuickCC" (Ücretsiz)
Şuan da en yüksek performans ta yazıyor@By ŞaHaNe hayır altta piliniz en yüksek performans bişi bişi yazar benimki ingilizce ondan tam tükçesi yok onu oku o bilgi verir sana.
Androidinde 2 güncelleme ömrü var 8.0 da 10 15sn açılıyordu 9.0 yaptım 20 25 sn oldu 10 dada artık 35 snde açarız ancaYavaş yavaş. Bahaneleri de batarya ve davadan sonraki politika gereği ayarlarda yavaşlatıldığında bilgi veriyor.