Kardeşim kullanmadım çevremde kullanan kişi de yok sanırım olsa bilgim olurdu. Sen kullan yorumlarını beklerimDeji kullandınız mı internette gördüm bende satış ilanını okudum baya övmüş ama doğrumu acaba
Kardeşim kullanmadım çevremde kullanan kişi de yok sanırım olsa bilgim olurdu. Sen kullan yorumlarını beklerimDeji kullandınız mı internette gördüm bende satış ilanını okudum baya övmüş ama doğrumu acaba
get new oneMy phone occasionally gives a high temperature warning, why is that?
Yapma ihitmalin %35 oda titizlik olması lazım appleler andorid gibi değil kasa tarafı hemen açılmıyor tanıdık telefoncuya götür derimbatarya değişimi kendim yapabilirmiyim acaba
konuya noktayı koymuş aklımdan gecenı yazmıssın tamda dostum emegıne saglıktelefonun işlemcisi ve donanımlarının sürekli çalışmasından kaynaklı olarak ısınmadır. Özellikle de yoğun bir işlem gücü gerektiren programlar çalışıyorsa aşırı ısınma meydana gelir ve zaten kullanıcısını uyaran bir sisteme de sahiptir bu telefonlar. Ayrıca cihazınız şarj olurken de ısınabilir ve bu çok normaldir.
iphonelerin hepsinin şarzı fazla dayanmıyor diye biliyorum ama kamerasına lafım yok güzel kamerası varnormal de