Jailbrake başka bir şey istiyorsanız şimdi kesmek oyunları olan birçok uygulama varBu iphoneye nerden hile indirebilirim
Jailbrake başka bir şey istiyorsanız şimdi kesmek oyunları olan birçok uygulama varBu iphoneye nerden hile indirebilirim
Baktım olmuyor kaç denedim dedikleri yerlerden giriyorum hep saçma sapan şeylerYoutube den hiç aradınız mı?
Orada elbet vardır.
Hocam benimde iphone ile hiç aram yok hayatımda hiç kullanmadım desem yeridir.Baktım olmuyor kaç denedim dedikleri yerlerden giriyorum hep saçma sapan şeyler
İlk defa duydum diğerlerine bakim olmazsa bunu denerimjailbrake en iyisi
Valla kank bende iphone ile başladım android kullanmadım hiçHocam benimde iphone ile hiç aram yok hayatımda hiç kullanmadım desem yeridir.
Sizede Android i öneririm
Umarım bilen biri yardım edebilir
İyi forumlar
İlk defa duydum diğerlerine bakim olmazsa bunu denerim
Post automatically merged:
Valla kank bende iphone ile başladım android kullanmadım hiç
Android daha kullanışlı hocam bana göreİlk defa duydum diğerlerine bakim olmazsa bunu denerim
Post automatically merged:
Valla kank bende iphone ile başladım android kullanmadım hiç
Aynen öyle iphone ile başladık öylede devam ediyoruz androide geçim dedim düzgün bişe bulamadımAndroid daha kullanışlı hocam bana göre
Hem arayuzu sade hemde alıştık diye artık değişmiyoruz
Tabi iphone ile başlamışsanız alışmışsinizdir iphone ye
Bir Android iPhone'um ve daha birçok markam varAndroid daha kullanışlı hocam bana göre
Hem arayuzu sade hemde alıştık diye artık değişmiyoruz
Tabi iphone ile başlamışsanız alışmışsinizdir iphone ye
Bir laf vardır hocam alışılmadık kıçta don durmazAynen öyle iphone ile başladık öylede devam ediyoruz androide geçim dedim düzgün bişe bulamadım
Ulan sabah sabah iyi güldüm haBir laf vardır hocam alışılmadık kıçta don durmaz
Bizimkide o hesap![]()
Bir nebze olsun güldürebildiysek ne mutlu banaUlan sabah sabah iyi güldüm ha