İphone kamerası mı Samsung kamerası mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bana kalırsa İphone daha güzel çekiyor daha gerçekci gibi ama Samsungunda geri kalan bir yanı yok siz neler düşünyorsunuz ?

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Telefondan telefona göre değişebilecek bir şey tabii ki ama ufak bir kıyaslama yapacak olursak yeni gelecek olan Samsung Note 20 108 MP ana kameraya ayrıca 12 MP telefoto ve 12 MP ultra geniş açılı lens bulunduruyor. En son çıkan IPhone 11 Pro Max ise Üçlü 12 MP Ultra Geniş, Geniş ve Telefoto kameralar bulunuyor. Oranlara bakarsan Samsung ama denemek lazım :D

Son düzenleme:
elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
iphone tamamen sahte çekim yapıyor hiç bir zaman yeni bir özellik kullanmıyor heğ aynı şey :) huawei yada samsun alın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
çok geniş kapsamlı bir soru bu hocam, basite indirgemen lazım. Iphone kullanıcısı olara kişisel cevabım Samsung

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
iphone tamamen sahte çekim yapıyor hiç bir zaman yeni bir özellik kullanmıyor heğ aynı şey :) huawei yada samsun alın
Huawei de çok iyi oda mükemmel.
Post automatically merged:

çok geniş kapsamlı bir soru bu hocam, basite indirgemen lazım. Iphone kullanıcısı olara kişisel cevabım Samsung
Hmm Bu zamana kadar hep Samsung kullandım ve öyle ucuzlardan da degil ha Amiral gemilerinden 1 yıl önce İphone a geçiyim dedim İphone XS max aldım Şuan memnunum ya güzel ve basit. Kamerasınıda beğeniyorum.

hacking center
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
1596914280533.png

asıl telefon bu dur

Oppo Reno 3 128 GB (Oppo Türkiye Garantili)

sizin düşünceleriniz nedir sizce

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
iphoneda derinlik daha fazla daha gerçekci samsung ve diğerlerinde renk kalitesi acık kamera daha iyi gibi geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...