YEahhãy reset iphone và fomat lại thử xem
YEahHard restart take to get fixed
Aynen aga başka türlü çöp olurtelefonu fabrika ayarlarına döndür. Eğer sorun çözülmezse garantiye teslim et yapıcak bir şey yok
aynbir telefoncunuza götürün o iyi şeyler yapacaktır
en kötü garantiye götürür orda olur heraldeAynen aga başka türlü çöp olur
Post automatically merged:
ayn
Bende önerdim arkadaşa hocamtelefonu sıfırlamayı deneyebilirsin yada virüs programı indirebilirsin bunları bi dene
Aga sa ben bu lazy sharpı yaptım ayar sıfırlıcam yardım eder misin?en kötü garantiye götürür orda olur heralde
Aynen knk ondanBạn nên dừng may
Bende dedim hocam ama arkadaş yaptı mı bilmemcihazı formatla geçicektir başıma geldi ve önerim var sana artık apple mağzazından başka hiç bir yerden birşey kurmaİyi Forumlar
İşte bu kadar. iPhone takvim virüsü silme adımları tamamlandı. Artık takviminizde anlamsız, saçma bildirimler görmekten kurtulacaksınız. Telefonunuzu falan sıfırlamanıza gerek yok. Sadece bu spam hesabı kaldırmak yeterli oluyor.iPhone Takvim Virüsü Nasıl Silinir?
Takvim üzerinde gösterilen reklamları ya da etkinlikleri silmeniz yeterli değil. Bazı kullanıcılar takvim uygulamasından tamamen vazgeçiyor bu da doğru değil. Spam hesabı kaldırmanız sizi bu dertten kurtaracaktır. Endişelenmeyin nasıl yapacağınızı anlatacağız.
- “Ayarlar’a” giderek işe başlayalım.
- Ayarlardan “Parolalar ve Hesaplar” yoluna girin.
- Hesaplar altında “Abone Olunan Takvimler”seçeneği olacak.
- “Clıck subscrıbe” ifadesini de burada görürsünüz.
- Dokunun ve bu hesaba girin.
- Altta “Hesabı Sil” yoluna tıklayın ve onaylayarak hesabı silin.