Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI

Herkese selam arkadaşlar.Bugün sizlere iPhone gelen yeni bir özellikten bahsedeceğim.Sürekli gelen belirsiz,spam aramalar gerek ABD'de olsun gerek Türkiye'de gerekse diğer ülkelerde her zaman büyük bir sorun olmuştur.Bu problemin ne zaman çözüleceğine dair ise herhangi bir belirti bulunmamakta.Apple spam çağrılar için özellikler geliştirmeye çalışarak bu durumu önlemeye çalışıyor.Apple'ın bu ayın başında duyurduğu WWDC 2019 etkinliğinde yeni yazılımın , spam çağrıları engellemesi bekleniyor.Apple'a eklenen bu yeni özellik iPhone’unuzdaki Kişiler haricindeki gelen diğer telefon numaraları aramalarını siri uygulamasını kullanarak engelliyor.Yeni gelen bu özellik hemen kendi kendine aktif hale gelmiyor.Bunu aktif hale gelmesi için kullanıcıların ayarlardan etkinleştirmesi lazım.iOS 13’te Ayarlar menüsünden Telefon seçeneğine girip oradan 'Bilinmeyen arayanları sessize al' (Silence unknown callers) seçeneğini aktif hale getirmeniz bu özelliği açmanız için yeterli olacaktır.

1-Ayarlara Girin
2-Telefon (Phone) kısmına girin
3-Bilinmeyen arayanları sessize al seçeneğini aktif edin.

Spam aramaları tek engellemeye çalışan firma APPLE değil.Geçen yıl Google, Pixel 3 için spam aramaları görüntüleyebilen ve onları engelleyen bir özellik duyurmuştu.​

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
İşte ben buna konu derim iPhone kullanıcılar çıldırıyor android kullanıcıları bu ne la diyor

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
iphone X'i denize düşürdükten sonra bir daha iphone almadım alamadım dolar kuru yüzünden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...