iPhone'larda Temizleme

İyi Geceler :)

• İyi Geceler :D

Oy: 11 78.6%
  • Geceler :(

Oy: 3 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
iPhone'larda temizleme tarzı bir şey yok mu? Android telefonlarda falan var hepsinde var mı bilmiyorum ama ayarlar yerinde temizleme tarzı bir şey var gereksiz dosyalar vs. temizleniyor falan diyor tıklayınca, iPhone'larda da var mı böyle bir şey uygulama sormuyorum, telefonun kendisinde androiddeki gibi bir şey var mı temizleyelim. :lazerdoge:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Androiddekilerinde temizlediğinden şüpheliyim ben her bastığımda yok 200 mb yok 250mb temizlendi diyor ama dakika başı basıyorum bir seyin temizlendiği yok

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Androiddekilerinde temizlediğinden şüpheliyim ben her bastığımda yok 200 mb yok 250mb temizlendi diyor ama dakika başı basıyorum bir seyin temizlendiği yok
O temizleme olayı, anlık rami temizliyor diye düşünüyorum hocam. En mantıklısı hocam sağlıklı bir şekilde elle manuel yapman bunları, programa vs. güven olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Temizleme olayı rami temizliyor ama aynı zamanda kullanılmayan ufak tefek şeyleri silme olayı da var samsunglarda

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
dostum önce kilit tuşuna basılı tutuyorsun kapatma ekranı geldikten sonra kilit tuşunu bırakıp ana ekran tuşuna basılı tutuyorsun bi nebze faydası oluyor

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
1 [Settings] application software, and then find [General] in the setting interface, and then click [iPhone storage space] in the general interface
Then you can directly click [Clear] [Recently Deleted Album], that is, some useless photos left in the phone that you have deleted
Then click on an app that takes up a lot of memory at will, and then click [Delete App]
But here you should pay attention:
[Uninstall application] Only the software is uninstalled, but the data saved before the software still exists
[Delete application] is to delete the application and all related data about the application
Then go back to the setting interface, and then click [Personal Avatar Information] to enter personal information, and then click [iCloud] to enter the iCloud interface
Then click [Manage Storage Space] on the iCloud page, and then find the iCloud data you want to organize and delete it directly
Or simply close [iCloud Disk] to save more space
For the cache generated by the browser, go to the settings browser and tap "Clear History and Website Data" to free up space.
Other browsers, as long as you find the corresponding settings, you can also clear the browsing history, cache and cookies.
2 Jailbreak iCleaner Pro can clean up the cache files and dependencies of software and all installed software plug-ins on mobile phones such as cydia, but you need to clean it up manually, and time is fine.

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kimse be dediğimi anlamamış uygulama var mı bilmiyorum yazmışsınız ben zaten belirtin uygulama sormuyorum diye anlamayıp bilmeden yapanların sayısı yarıyı geçmiş
Post automatically merged:

İphone kaç kullanıyorsun 5s mi ? eğer öyleyse yapacak tek şey format atmak ve ayarlarda bazı şeyleri kapatman lazım
Kanka 5s kaldı mı ya 11 kullanıyorum Allah için androidlerde gördüm vardı böyle bir tarz temizleme şeysi iPhone larda var mı diye sordum uygulama istemedim herkes uygulama bilmiyorum yok jailbrek andoridin kendisinde vardı böyle bir şey ben iphonun kendisinde var mı diye sordum telde bir sorun yok sadece temizleme maksatlı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
reyiz wp 500 mb lık veri biriktirmiş mesela benim hafıza şuan için yetiyorda daha önce teli sıfırlıyordum bilen varsa bende öğreniyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...