Ayphonum vağğrrrrKarar tamamen sana kalmış arz talep meselesi , eğer ayphonum vağğr yapmak için alıyorsan son çıkan İphone'lardan birini alman gerekir , en iyisi git elektronikçilerde deneyerek seç içine sinen birtanesine karar ver . Ancak bana sorarsan İphone güvenli fakat kapalı kutu ve gereksiz pahalı , androit dediğin sürekli yavaşlar iphone 6 s var arkadaşımda güzel telefon biraz inceledim hızlı öneririm , benim kişisel tercihim ise nokia 6300 tarzı telefonlar .
Aslında bak sende haklısın ama İnan alanların belli kısmı kalite için alıyor hava için değilKarar tamamen sana kalmış arz talep meselesi , eğer ayphonum vağğr yapmak için alıyorsan son çıkan İphone'lardan birini alman gerekir , en iyisi git elektronikçilerde deneyerek seç içine sinen birtanesine karar ver . Ancak bana sorarsan İphone güvenli fakat kapalı kutu ve gereksiz pahalı , androit dediğin sürekli yavaşlar iphone 6 s var arkadaşımda güzel telefon biraz inceledim hızlı öneririm , benim kişisel tercihim ise nokia 6300 tarzı telefonlar .