Dostum hileyi nasıl kullanıyorsun?cidden biri ayar verse çok güzel sürekli boş yere ulti atıyor irelia oynarken kombolarıda düzgün yapamıyor
Kanka adc de kite ayarı yapılan bir yer var mı sürekli miss click atıyor deliriyorumDostum script adc ve uzaktan vuran şampiyonlarda çaktırmadan oynayabilirsin.Yakın karakterlerle zor skillerin delay süreleri falan var bi ihtimal onları kurcalayabilirsin ama dediğim gibi ne kadar çok özellik açarsan o kadar çabuk ban yersin.
Kanka adc de kite ayarı yapılan bir yer var mı sürekli miss click atıyor deliriyorum
eyvallah dostum güncellenince bi deneyim söyledikleriniDostum o olayı mousela yapıyorum kaçarken c'ye bas kiteliyor ayrıca kiteleyerek mousela adamın etrafında geziyorum elinin alışması lazım.Herolardan mf,jhin(saçma ulti açıyor),ashe,jinx(en başaralı),xerath(çok belli ediyor) oynuyorum genelde maçlar iyi geçiyor.Güncelleme gelince orianna,corki diğer laneleride deneyeceğim tecrübelerimi yazarım foruma.
Manuel kullanabilirsin hocam yoksa çok boşa gider.Arkadaşlar iyi günler irelia ya özel sc ayarları bilen varsa yardımcı olabilir mi mesela adamın üstünde stack olmadan q felan atıyor nasıl kapatabilirim gibi şimdiden teşekkür ederim.
Lütfen boş yorum yapmaya gelmeyin yok normal ayarları daha iyi felan diye