Süper Üye
bu hesap arada girdiğim bir hesap 30 levele kasıyorum normalde platım ayrıca söylediklerine katılıyorum başarılı olma olasılığınız yüksek ama kötü oyunlarınızda elbet olacaktır. herkesin oyun tarzı oyun bilgisi farklı. benden ireliayı nasıl oynuyorsun bizimlede paylaş dendiği için böyle bir konu paylaştım. bunlar benim şahsi tecrübelerimdir. gerisi kullanıcıya kalmış. irelia çok kötü diyenler bu tarz ayarlarda çok keyif alacaktır. insanlar zaten benim geçmişime bakmıyor sadece karakterin tadını çıkartmak için birşeyler arıyorlar.lütfen script ayarlarını kullanmadan arkadaşın ligine ve oynayış tarızna bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 54423
sonra yok böyle kötüymüş şöyleymiş demeyin (ha zaten ayar vermemiş defaultta kullandığını özellikleri sayarak belirtmiş olsun emek var emek var.)
amacım kesinlikle laf atmak vb. bir hareket değildir zira post sahibinin dediklerine harfiyen uyup başarısız olanlar olacak (muhtemelen yapanların %99.5'i falan) gelip burada sana hakaret etmesinler diye belirtiyorum herkesin oyun tarzı da bir değil senin oynadığın kadar iyi oynamazlarsa eğer bunu senin (default)configden bilmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?