Iron 4 hesap taktiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ban yemeden iron 4 hesap nasıl kasılır taktiği var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
yani sıfırdan mı yoksa olan hesabı mı düşürüceksin olan hesabı düşürmek çok çok zor çünkü ama fresh acc da 10 maç lose alırsan alırsın ki kolay bi iş o düşer baya

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kardesssim mide neeko alıyosun yasuo banlıyosun e q atıp düz vuruş atıp kasıyosun maç sizde ( garanti taktik ) baya elo kasarsın.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hesabı demir 4e mi düşürmek istiyosun tam cümleyi anlamadım ama eğer öyleyse normal oyna tftlere dağa taşa skill at 5 el kötü oynadıysan 1 el güzel oyna

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben de anlamadım demir 4 olmak için bir çaba gerekmiyor bence :D

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
westte Iron 4 yapıp satma gibi bir düşüncen varsa eğer 2 kişi yapmanı tavsiye ediyorum ortalama durmadan oynarsanız 6-7 saat civarında bitmekte

öncelikle;

5 adet tersine mmr kasman gerekiyor kısacası normalde win alman gerekiyorsa lose alacaksın normal gamede fresh hesapta

ardından zaten Bronz 4 - Bronz 3 başlatıyor biriniz adc Nunu diğeriniz mid Syndra alacak.

Nunu alan kişi smite ghost almak zorunda olay tamamen şu

normalde jung'da nocturne oynayan biri olsun herhangi bir karakterde olabilir

eğer red başlarsa nunu oynayan kişi blue'ya gidecek eğer blue başlarsa rede gidecek,

syndra oynayan kişi de normal jung nerden başladıysa farketmiyor red ise w açıp redi drake pite ya da mide atacaksın kısaca aldırtmayacaksın nunu oynayan arkadaşın öbür side'ı dönecek zaten botta support olduğu için sadece tilt oluyorlar genelde ama dikkat etmeniz gereken asla ama asla chat kullanmamanız ufak bir chat kulanımında kalıcı ban yiyebilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
westte Iron 4 yapıp satma gibi bir düşüncen varsa eğer 2 kişi yapmanı tavsiye ediyorum ortalama durmadan oynarsanız 6-7 saat civarında bitmekte

öncelikle;

5 adet tersine mmr kasman gerekiyor kısacası normalde win alman gerekiyorsa lose alacaksın normal gamede fresh hesapta

ardından zaten Bronz 4 - Bronz 3 başlatıyor biriniz adc Nunu diğeriniz mid Syndra alacak.

eğer red başlarsa nunu oynayan kişi blue'ya gidecek eğer blue başlarsa rede gidecek,

syndra oynayan kişi de normal jung nerden başladıysa farketmiyor red ise w açıp redi drake pite ya da mide atacaksın kısaca aldırtmayacaksın nunu oynayan arkadaşın öbür side'ı dönecek zaten botta support olduğu için sadece tilt oluyorlar genelde ama dikkat etmeniz gereken asla ama asla chat kullanmamanız ufak bir chat kulanımında kalıcı ban yiyebilirsiniz.
Bu Şekilde Gayet İyi Bir Şekilde Yapabilirsin Tostum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kda ve mmr düşürebildiğin kadar düşür kanka öyle daha hızlı rank düşüyorsun ve her el feedle

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yüksek eloda win trade gibi düşün bilerek kötü oyna karşıda master yi gibi kolay oynan şampiyonlar varsa onlara ölmeye özen göster yasuo master yi yone sett gibi çarlar varsa karşıda onlara öl bunlar genelde sağ tıkladıkları için beslenirlerse düşük eloda kimse durduramaz bronzdan sonra zaten kimi beslersen besle otomatik kaybedersin zaten takımını pinglerle gülerek sur verme oylamasını sürekli açarak ifade atarak yani takımının mentalini kırarak bunu başarabilirsin iyi oynayan bir oyuncu olsa bile mentali kırıldığı için o da ff verecektir böylece maçı kaybedeceksin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
sana taktiği veriyorum bir smurf olarak kesin işe yarıyor. öncelikle mid seçiyorun ve xin zhao alıyorsun rünlerdende keskin sağanak. oyun başlayınca ilk e açıyosun ve sürekli adama dalıp adamı kesiyosun olay bu iyi oynuyorsan taşırsın her maçı :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI

öncelikle;

aha bunun gibi adam müqemmel bir şekilde anlatmış helal olsun
(ıron 4 için taktik de varmış oha :D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...