Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Aldığım hata böyle Direct9 11 felan yükle demeyin ayrıca Visual c++ tüm sürümleri yüklü hatayı neden aldığımı bilmiyorum.
Oyunu tamamen yeniden kurmayı dene belki düzelirDenedim ingiliççem sıfır ama rastladıklarımdada bazılarında time out hatası felan veriyo bende direk siyah ekran
yazsak ne yazıcaz ki ıron sight açılmıyor mu
Şöyle bişe olabilir dosyaları indiriyo olabilir'de launcherde göstermiyodur'ki büyük ihtimallede öyle amaAynısı bendede var
benimki 3 saatir açık inerdi şimdiye kadarŞöyle bişe olabilir dosyaları indiriyo olabilir'de launcherde göstermiyodur'ki büyük ihtimallede öyle ama
Oda var hata sanırsam o zamanbenimki 3 saatir açık inerdi şimdiye kadar
galiba :/Oda var hata sanırsam o zaman
Hatanın nedenini buldum şimdide siyah ekran hatası var saçmalık bu yagaliba :/
bende 1 saat önce denemiştim bendede olduHatanın nedenini buldum şimdide siyah ekran hatası var saçmalık bu ya
çözümü şöyle dosya konumunu aç dedikten sonra iron_sight var ona tıklıyon açılıyo ama şimdide siyah ekran var sendede olursa söyle
Denedim ingiliççem sıfır ama rastladıklarımdada bazılarında time out hatası felan veriyo bende direk siyah ekranGoogle'da araştırmayı denedin mi ?
yazsak ne yazıcaz ki ıron sight açılmıyor muGoogle'da araştırmayı denedin mi ?
Oyunu tamamen yeniden kurmayı dene belki düzelirDenedim ingiliççem sıfır ama rastladıklarımdada bazılarında time out hatası felan veriyo bende direk siyah ekran
yazsak ne yazıcaz ki ıron sight açılmıyor mu
Bi deniyim düzelir inşallah hayırlısı diyelimOyunu tamamen yeniden kurmayı dene belki düzelir
He teşşekür ederim reis oyuna girdiğimde siyah ekran veriyodu beta kapandığındandır o demi iron_sight'la dosya konumundakiOyun kapalı betadaydı kapandı dostum. Yakında açılacak ondan dolayı giremezsin oyuna.